Egészség

Megdöbbentő fordulat Beyoncé kislányának ügyében

Nem gondolta komolyan a Blue Ivy haja miatt petíciót indító nő, csupán a társadalom elé akart görbe tükröt tartani.

Egy Jasmine Toliver nevű nő a múlt héten indított petíciót azért, hogy Beyoncé ápolja alaposabban a kislánya, Blue Ivy haját. “Olyan nőként, aki tisztában van a hajápolás fontosságával, zavaró látni, hogy egy gyerek haja ennyire száraz. Blue Ivy szülei, Sean Carter, vagyis Jay Z, és Beyoncé számos lépést elmulasztottak Blue Ivy hajának ápolásával kapcsolatban. Ennek következtében a kislány csapzott rasztákat és szöszlabdákat növesztett. Kérem, emeljünk szót azért, hogy megfelelően ápolják Blue Ivy haját” – fogalmazott akkor. A petíciót több mint 5000 ember írta alá.

Hogy az aláírók között hányan akadtak, akik komolyan is vették, azt nem tudni, ám annak volt igaza, aki viccnek vélte az egészet. “Nyilvánvaló, hogy ez a petíció egy vicc volt! Ez csak azt mutatja, hogy ti, buta emberek, elhittétek, hogy halálosan komolyan petíciót indítottam azért, hogy fésüljék meg a haját. Nevetnetek kellett volna egy ilyen dolgon. Megrázni a fejeteket és menni tovább – írta Facebook-oldalán. – Elegem van a társadalomból, olyan könnyen beetethető és agymosott. Továbbra is önmagam leszek, semmi nem fog változni” – folytatta, és köszönetet mondott azoknak, akik nem vették be a poénját.

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top