Egészség

Fuss egy jó ügyért!

Jótékony futás. Külföldön régóta divat, szerencsére itthon is kezd elterjedni.

Sok oka lehet annak, ha valaki futócipőt húz. Van, aki fogyni szeretne, van, aki egészségesebb életmódra vágyik, másokat pusztán az élvezet hajt. És egyre többen vannak, akik futásukkal egy nekik tetsző jótékony ügyet is támogatnak. 

A héten bemutatkozott a Team Heart jótékony futócsapat  a Margitszigeti Danubius Thermal Hotelben, egyben meghirdették az első Jótékonysági Balaton Triatlont is. Az eseményen Nagy László kézilabdabajnok is részt vett, aki egyike a Team Heart több száz jótékony sportolójának.

A Team Heart a futóversenyeken összegyűjtött adományokat teljes egészében a Csemete Alapítvány programjainak megvalósítására fordítja. Az Alapítványt 2009-ben hozták létre, azóta segíti a budapesti, állami fenntartású intézményekben élő fogyatékos kisgyerekeket és fiatal felnőtteket. Úszás, kirándulás, lovaglás, kézművesség, zene, tánc, kisállat-terápiás foglalkozások: az adományokból elsősorban programokat szerveznek, hogy az otthonok lakói kimozdulhassanak a négy fal közül. 

További részletek a versenyről ITT.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top