Egészség

Pánikrohamot kapott Bódi Sylvi

Bódi Sylvi nem véletlenül esett pánikba szörfözés közben.

Cápatámadástól kapott sokkot szörfözés közben Bódi SylviBódi Sylvi Ausztráliában szörfözött, amikor a nyílt vízen pánikba esett egy közeledő cápától. Ausztráliában gyakran fordul elő cápatámadás, így nem csoda, hogy az uszonytól sokkot kapott a modell, már csak azért is, mert alig 2-3 méter választotta el tőle. Egy barátja sietett segítségére, meglátva Sylvi ijedtségét, így derült ki, hogy szerencsére a félelemre mégsem volt ok, mert az uszony egy delfinhez tartozott.

“Felnéztem az égre, melyet éppen egy nagy »vasmadár« szelt ketté. Mennyivel jobb most itt nekem, amint az óceánban üldögélek a kis deszkámon, körülöttem delfinek úszkálnak… Na, jó ez elsőre halálos para volt, mert azt hittem, hogy az a valami, az cápa volt! 2-3 méterre úszkált tőlem! Ilyen közel még sosem jött hozzám delfin!! Senki sem mozdult, pedig tuti, hogy mindenki látta! Na, mondom, akkor én se megyek sehova, kemény vagyok! Ha a Tiszán nem ijedtem meg a nagy harcsáktól, akkor a sós vízi spanja sem fog ki rajtam! Vigyázzba merevedve ültem a deszkámon egészen addig, amíg a szörflegenda, Asher barátom, látván balettosokat megszégyenítő háttartásomat, oda nem jött, és nem tájékoztatott a valóságról. Tudjuk, hogy Ausztrális elég cápás hely mesélte el közösségi oldalán a történteket Bódi Sylvi. És hozzátette, hogy bár először halálra rémült, hálás azért, hogy átélhette ezt a csodát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top