Egészség

De hisz ez csak hüvelygomba!

Irtózunk tőle, kellemetlen még beszélni is róla, pedig nem ritka, a nők 75 százalékát bizony érinti. Ráadásul, ebben az évszakban is nagy eséllyel találkozunk vele, önhibánkon kívül. A hüvelygomba az orvostudománynak köszönhetően ugyanakkor már gyorsabban és hatékonyabban gyógyítható, mint gondolnánk!

De hisz ez csak hüvelygomba!

1 nap a belső fertőzés kezelése?

Az őszi évszakváltozás legtöbbször az immunrendszerünk átmeneti legyengülésével jár, melyet az esetleges antibiotikumok csak fokoznak. Ebben az időszakban testünk nehezebben veszi fel a harcot a külső fertőzések ellen. Rossz hír, hogy ez igaz a hüvelygombára is, ugyanakkor jó hír, hogy a belső fertőzés már egy nap alatt kezelhető.

A hüvelygomba szinte mindig együtt jár a külső területek, azaz a vulva fertőzöttségével is. A betegséget az okozza, hogy a normál hüvelyflóra összetétele megváltozik és az ott élő gombák elszaporodnak a hüvelyben. A gombák kijutnak a vulvára és megfertőzik a külső területeket is, melyet az itt tapasztalt égő, viszkető érzés jelez. A betegség tehát kettős probléma, ezért az alapos kezelésnek mind a hüvelyi készítmény használatára, mind a külső nemi szervek fertőzöttségének megszüntetésére ki kell terjednie.

De hisz ez csak hüvelygomba!

Canesten – 1 napos belső terápia

A gombás fertőzések gyógyításában szakértő Canesten termékcsalád innovatív készítménye a Canesten Kombi Uno egyesíti a betegek kényelmét szolgáló 1 napos belső terápia előnyeit és a fertőzés kettős jellegéből adódó teljes körű megoldás követelményét.

Az, hogy egyetlen hüvelytabletta elegendő a belső fertőzés leküzdéséhez, a hüvelytabletta magas hatóanyag-tartalmának és elnyújtott hatásának köszönhető. Az elnyújtott hatás révén a gombaölő hatóanyag magas koncentrációban napokig fennmarad a hüvelyben, így nincs szükség több napon át tartó kezelésre, a tünetek fokozatosan elmúlnak.

De hisz ez csak hüvelygomba!

Teljes körű kezelés Canesten Kombi Unóval

A Canesten kettős, kombi kezelése egy krémet is tartalmaz, amely gyógyítja a külső nemi szervek fertőzöttségét, és csillapítja a kellemetlen viszketést. A krém a szexuális partnernél is ajánlott, függetlenül a tünetek meglététől.

A Canesten Kombi Uno segít, hogy újra gyorsan önmagad lehess!

www.canesten.hu

 

Vény nélkül kapható gyógyszerek! Hatóanyag: klotrimazol

 Bayer Hungária Kft. 1123 Budapest, Alkotás u. 50.

—————————————————————————————————————————-  

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

—————————————————————————————————————————-

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top