Egészség

Minden ujjára akad egy ajándék

azaz öt értékes nyeremény, két tej és egy mondóka!

Ez elment vadászni…

Ez meglátta…

Ez kivágta…

Ez visszaküldte…

Ez az icike-picike megnyerte…

Minden ujjára akad egy ajándék

 

Hogyan? Nem is így van a mondóka? Igen, eredetileg valóban nem így hangzik. Most azonban érdemes ezt a változatot is megjegyeznünk, mert talán segít megőrizni az egészségünket, és még értékes nyereményekkel is gazdagodhatunk. De ne szaladjunk ennyire előre…

Először is érdemes kellően felkészülnünk az őszi hónapokra. Szeptember elejétől fokozatosan csökken a napfényes órák száma, így szervezetünket is egyre erősebb környezeti hatások érik. Magyarán megérkezik a hűvös szél, az eső és a hideg. Nemcsak a nátha és megfázás jelenhet meg újra, de a vírusok és baktériumok is erőteljesebben támadnak. Mennyi rossz hír… A legfőbb ideje hát teletölteni szervezetünk vitaminkészletét és megerősíteni immunrendszerünket! Zöldséggel, gyümölccsel és tejjel! Szerencsére van jó hír is: a Tolle választékában kétféle zsírtartalmú ESL tejet is találunk. Amennyiben a magas hőmérsékleten kezelt, homogénezett ESL tejeket választjuk, gyakorlatilag minden olyan létfontosságú fehérjéhez, vitaminhoz és ásványi anyaghoz hozzájutunk, amelyekre szervezetünknek szüksége lehet. Biztosak lehetünk benne, hogy a Tolle tejek felkészítenek az őszre és megerősítik immunrendszerünket. Szóval az egészségünk miatt már nem kell aggódni.

 

Minden ujjára akad egy ajándék

Most már jöhet a mondóka!

Ismételjük el együtt az ismert versikét, és mire a végére érünk, már mindent tudni fogunk!

„Ez elment vadászni… Ez meglátta… Ez kivágta… Ez visszaküldte… Ez az icike-picike megnyerte…”

Nincs más dolgunk, mint az áruházak polcain Tolle ESL tejek után kutatni. Nagyon sok helyen előfordulnak, így könnyen felfedezhetjük a kékben és pirosban pompázó tejesdobozokat. Amint megvannak, azonnal csapjunk le rájuk! Miután elfogyasztottuk a tejeket, feltétlenül vágjuk ki a dobozok promóciós sarokfülét. Három már elegendő ahhoz, hogy részt vegyünk a sorsoláson! Nagyon egyszerű a dolgunk! Tegyük az összegyűjtött promóciós sarokfüleket egy borítékba, majd a név, cím és a jelmondat feltüntetésével adjuk fel postán az alábbi címre:

„Minden ujjára akad egy ajándék!”

1255 Budapest, Pf. 133

Szerencsés esetben megnyerhetjük a családi wellness hétvégét a Danubius Hotels Group egyik szállodájában, a 3×100 000 Ft egyikét, vagy a fődíjat: az 1 000 000 Ft-tal feltöltött bankkártyát!

Minden ujjára akad egy ajándék

 Minden ujjára akad egy ajándék

A nyereményjáték 2013. szeptember 1-től november 30-ig tart. 

Sorsolás: 2013. december 16.

Most már mindent tudunk, a többi csak rajtunk és a szerencsénken múlik. Őrizzük meg egészségünket ősszel is, és ne felejtsük el:

Minden ujjunkra akad egy ajándék!

További információ

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top