Egészség

Nézd meg, mennyit öregít az alkohol!

Írd be miből mennyit iszol, és az okostelefon megmutatja, hogyan nézel majd ki 5-10 év múlva. Akarod látni?

Hol a határ az ivásban? Napi egy pohárka otthon, az már túl sok, vagy belefér? Ebben segít utat mutatni, pontosabban elrettenteni egy új mobiltelefonos alkalmazás, ami egy skót alkoholellenes kampány része.

Nézd meg, mennyit öregít az alkohol!

Csak feltöltöd a fényképed, kiválasztod, hogy milyen gyakran iszol, és mennyit, aztán láthatod is, hogyan nézel majd ki akár 10 év múlva. Az online verziót egyébként itt lehet kipróbálni, jó játék.

A mobiltelefonos alkalmazás sötét karikákat varázsol a szemünk alá, kapunk mély ráncokat, kicsit meg is hizlal, és pirossá teszi az arcunkat. Nem tudjuk, ez mennyire rettenti el a nőket az ivástól, mindenesetre elgondolkodtató látvány. Talán nem véletlen, hogy Madonna is vigyáz az alkohollal.

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

Mit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!
– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

– Itt pedig Windows Phone-ra!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top