Egészség

Rádióhullámmal a visszerek ellen

A visszerek eltüntetése sok betegnek okoz fejtörést. Sokan évekig nem tudják rávenni magukat arra, hogy a számos létező eljárás közül kiválasszanak egy számukra megfelelőt. Talán a rádióhullámos kezelés az egyik legjobb megoldás.

Rádióhullámmal a visszerek ellenKorábban már írtunk arról, hogy milyen terápiás lehetőségek vannak a nem kívánatos visszerek eltüntetésére. Az egyik legkorszerűbb eljárásról azonban érdemes külön szólni.

A rádióhullámos kezelés, más nevén: VNUS Closure Fast, egy rádiófrekvenciás műtéti beavatkozás, amely 120 Celsius-fokon közvetlenül az érfalat roncsolja, és a korábban bemutatott eljárásokhoz képest nagyon jó eredményeket mutat a műtét utáni szövődmények alacsony számát, valamint  a betegek gyógyulási idejét nézve.

Rádiófrekvenciás beavatkozásnál elképzelhető, hogy egy pénteken műtött páciens hétfőn már munkába is állhat, bár lassabban gyógyuló betegeknél a teljes felépülésig akár 14 nap is eltelhet. Ráadásul a műtétet követő 48 órán belül jelentkező szövődményeket nézve is kiemelkedően jó eredményeket ért el a rádiófrekvenciás beavatkozás. A jellemző zsibbadás, bőrpír, vagy akár mélyvénás trombózis szövődményként a kutatás során egyetlen esetben sem jelentkezett.

Tudj meg többet a www.lioton.hu-n!»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top