Egészség

Sosem foghatta meg barátja kezét a beteg lány

Annyira erősen izzadt, hogy a mobiltelefonok tönkrementek a kezei között. Végül egy műtét segített rajta.

Még a sztárok hónalján is éktelenkednek néha ciki sötét foltok, de egy 22 éves lány annyira izzadékony volt, hogy végül meg kellett műteni. Az Angliában élő Lynsey a barátja kezét sem fogta meg soha, mert szégyellte, hogy csuromvíz a tenyere. A mobiltelefonok és a laptopok elromlottak a kezei között, mert beáztak.

A munkájában hátráltatta

Egy idő után már bulizni sem járt el a barátaival, mert pár perc táncolás után teljesen átázott és a magas sarkú cipő lesiklott a lábáról. A műtétre akkor szánta el magát, amikor a táncos karrierjét is veszélyeztették a túlságosan aktív izzadságmirigyei, mivel a partnerei nem tudták megemelni, annyira csúszott a verítéktől.

Már lazán táncol fitó: Jeremy Durkin
Már lazán táncol Fotó: Jeremy Durkin

„Fantasztikus érzés, hogy végre megfoghatom a barátom kezét, el sem akarom engedni. Minden elvesztegetett időt szeretnék bepótolni” – nyilatkozta a műtét után. A beavatkozás abból állt, hogy egy bevágást ejtettek a hónaljában, amivel elmetszették az izzadságmirigyeket. Először a tenyere vált szárazabbá, majd a hónalján és a lábain is érezte a nagy változást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top