Egészség

Negyedik gyerekét tervezi a “terhes férfi”

Még nem dőlt el, hogy új párja, vagy ő maga hordja majd ki a babát.
Thomas Beatie
Thomas Beatie

Az amerikai Thomas Beatie 2007-ben lett világhírű, mint a világ első terhes férfija. A transznemű Beatie biológiailag nőként született, de részlegesen férfivá operáltatta magát, belső női nemi szerveit azonban megtartotta, hogy gyermeket szülhessen, mivel felesége méhét korábban eltávolították. A férfi mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe, és az elmúlt években összesen három gyermeknek adott életet.

A házaspár idén tavasszal jelentette be, hogy elválnak. Kapcsolatuk megromlásának oka állítólag az volt, hogy felesége rendszeresen bántalmazta a férfit. 

A Thomas azóta új párra talált egy kétgyermekes, elvált nő, Amber Nicholas személyében, akivel máris közös családot terveznek. 

Mivel Amber és Thomas egyaránt képesek teherbe esni, ezért bármelyikük kihordhatja a babát, de felmerült az a lehetőség is, hogy mindketten vállalnak egy-egy gyermeket, így egyszerre lehetnének várandósak, és máris két taggal bővülhetne a família.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top