Szépül a mell a szoptatástól

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Edzett szemű plasztikai sebészek hasonlították össze családos ikrek melleit, és kiszúrták: van, amit megszépít a szoptatás.
2012. 09. 10. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Sok nő kénytelen tudomásul venni, hogy a szülés után már nem állnak olyan szépen a mellei, de most kiderült, hogy a szoptatásnak pozitív hatása is van.

Szépül a mell a szoptatástól

Összesen 161 egypetéjű ikerpár mellét hasonlították össze edzett szemű plasztikai sebészek segítségével. Arra jutottak, hogy azoknak a nőknek, akik több gyereket szültek és szoptattak, jobban lógott a mellük és „kevésbé mutatott jól a mellbimbóudvaruk". Emellett a mell szépségét rontotta, ha valaki dohányzott, ivott, vagy meghízott, de persze a nagy mellek is könnyebben adják meg magukat a gravitációnak.

A jó hír


A gyermeküket szoptató nők egy dologban mégis lepipálták azokat, akik nem szoptattak: sokkal szebb volt a bőr a mellükön. A ráncok megjelenését az is gátolta, ha valaki napi rendszerességgel kent testápolót a mellére. Nem mondjuk, hogy ez a hír egy csapásra elűzi a mellükért aggódó nők félelmeit, de egy kis vigaszt jelent talán.
Olvass tovább

Hozzászólások

katica78 2012-09-11 14:03

Ezúttal miért hagyták le a "brit" jelzőt..?!
Megint egy cikk, ami a nagy semmiről szól:könnyen belátható, hogy az a mell, amit egy/két/tetszőleges számú baba nyüstöl hosszabb ideig,nyilván igénybevettebb lesz, mint azé a nőé, aki megkíméli...
Jómagam közel 2 éves koráig szoptattam mindkét gyerekemet,sosem féltettem a melleimet,hiszen alapvetően arra teremtettek, hogy táplálják a kicsiket.Nem látok nagy különbséget a gyerekek előtti, és a mostani melleim között;a szoptatást nem hagytam volna ki semmiért,és közben sohasem foglalkoztatott hogy fognak kinézni a melleim.Gondolom egyébként valóban alkati kérdés:van akinek a melleit csak kicsit viseli meg, van, akiét jobban...Akié viszont lóg azt nem vigasztalja, hogy a bőre legalább szebb...
Nyilván emiatt a cikk miatt senki nem fog szoptatni, aki nem akart, és továbbra is fog, aki akar.Ez kb. olyan, mint amikor azzal próbálják reklámozni az anyatejes táplálást, hogy az a gyerek intelligensebb(!) lesz,akit szoptatnak,mint akit nem...Könyörgöm, ki az az anya, aki csak azért szoptat egy gyereket, hogy intelligens legyen????

kisbogar83 2012-09-11 10:20

A cikk csak arról szól, h a szoptatás után, bár puha és derékig lóg, de a bőr rajta szép. Nagyszerű.

 

hufur 2012-09-11 10:02

Kötve hiszem. De nincs összehasonlítási alapom, hacsak nem egy párhuzamos univerzumban.

samsunggalaxy 2012-09-11 09:43

Na, ha így van, alig várom! :D:D:D

Zsifikati 2012-09-11 09:13

Ez egy baromság!

Totálisan alkati kérdés, semmi más.

Torolt_felhasznalo_257239 2012-09-11 08:36

NEM IGAZ!

Torolt_felhasznalo_118041 2012-09-11 06:37

Én a négy sajátomat szoptattam és még 3 "idegen" gyermeket...gyönyörű melleim vannak... :)