Kutyájától kapott kedvet a fogyáshoz

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Először a túlsúlyos eb felezte meg a testsúlyát, majd elhízott gazdája is követte.
2012. 08. 09. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A 39 éves Lindsey Evans másfél évvel ezelőtt 158 kiló, míg afrikai oroszlánkutyája, Millie közel 60 kiló volt, vagyis mindketten nagyjából a dupláját nyomták az egészséges testsúlynak. 

A gazdi sem önmagától, nem pedig kutyájától nem sajnálta a hizlaló nassolnivalókat, mígnem az állat lábproblémákkal kórházba került. Az állatorvosok megdöbbentek az eb súlyán, és arra figyelmeztették az asszonyt, hogy azonnal fogja fogyókúrára.

Előtte-utána

Előtte-utána

Forrás: dailymail.co.uk 

 

Miután a kutyát egészséges diétával sikerült 30 kilósra fogyasztani, Lindsey rádöbbent, hogy rá is ráférne a fogyókúra. „Miután láttam, hogy Millie képes volt megcsinálni, tudtam, hogy nekem is menni fog” – mesélte az asszony egy riportban.

A nő csatlakozott egy fogyókúrás klubhoz és orvosai segítségével teljesen megváltoztatta az étkezési szokásait: fele annyit evett, mint korábban, az édességeket, rágcsálnivalókat, a cukrot, valamint a zsírt pedig teljesen száműzte az étrendjéből. Kitartásának köszönhetően néhány hónap alatt 95 kilótól sikerült megszabadulnia. Hamarosan térdműtétje lesz, utána pedig még aktívabb és egészségesebb életet élhet majd, kutyájával együtt. „Büszke vagyok arra, amit elértünk. Erre a súlyra akartam lefogyni, most pedig az a célom, hogy meg is tartsam. A fogyás megváltoztatta az életem, de sosem szántam volna rá magam, ha Millie nincs” – magyarázta Lindsey.

Nos, kinek mi a motivációja: van, aki húga életét akarja megmenteni, más a szüzességét veszítené el, akad, akinek a kutyája, másnak az ikertestvére mutat példát a fogyáshoz.

Olvass tovább

Hozzászólások

Torolt_felhasznalo_139892 2012-08-14 14:05

A nő arcán már csak plasztikai sebész tud segiteni..

mamóka 2012-08-14 13:48

Jogos az észrevétel!

 

2012-08-14 12:42

A kutyusnak lehet, hogy jót tett a fogyókúra, de a hölgy vagy 25 évvel néz ki idősebbnek, mint a kúra előtt! Én sürgősen visszahíznék egy 10-est a helyében, mert szörny lett belőle sajnos!

Nők Lapja Cafe 2012-08-14 12:42

Először a túlsúlyos eb felezte meg a testsúlyát, majd elhízott gazdája is követte.

Nők Lapja Café: Kutyájától kapott kedvet a fogyáshoz