Egészség

Szoláriumböjtöt tartott kislánya kedvéért

Hogy bizonyítsa, nem teljesen őrült, egy hónapig nem szoláriumozott a barnaságfüggő nő. Le tud-e mondani a szenvedélyéről, ha a kislánya a tét?
Szerinte sápadt
Szerinte sápadt

A szoláriumfüggőségéről hírhedt Patricia Krentcil, aki Szolianyu becenéven tett szert kétes hírnévre a sajtóban, most váratlan lépésre szánta el magát. Egy hónapig nem ment szoláriumba, ami egy függőtől óriási teljesítmény. A rémisztően barna nőnek megvolt rá az oka, hogy felhagyjon a káros szenvedélyével, ugyanis pár hónappal ezelőtt bíróság elé került, mert az ötéves, tejfehér bőrű, vörös hajú kislányát is elvitte szolizni, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

Ez persze kiverte a biztosítékot az emberek nagy részénél, de Szolianyu állítja, nem fektette be a gyereket a szoláriumba, az udvaron égett le a kislány, aki csupán mellette játszott, amíg ő feküdt a szoláriumban. Az anyát akkor őrizetbe is vették, de némi óvadékért cserébe elengedték.

„Furcsának és sápadtnak érzem magam” – mondja Szolianyu, pedig nem vitás, jobban néz ki a szoláriumböjt után, mint egy hónappal ezelőtt. Azért mi nem cserélnénk vele bőrt, annyi biztos. A barnaságmániás nő azt azért beismerte, nem bírta ki, hogy ne kenjen magára barnító krémeket az egy hónap alatt. „Barnának KELL lennem” – tette hozzá a 44 éves többgyerekes anya.

Aki pedig eddig kételkedett benne, hogy valóban öregíti-e a bőrt a napozás és a szolárium, ajánljuk az amerikai tejesember felemás arcáról készült fotókat, ami szintén elrettentő.

Szoláriumböjtöt tartott kislánya kedvéért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top