2017. 07. 28. Szabolcs

Küldenél célzásképp ajándék dezodort?

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Egy amerikai cég anonim dezodorküldő szolgálatot indított, hogy segítsen leszámolni a rossz szagú ismerősökkel. Itthon is lenne rá igény.
2012. 07. 29. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Név nélkül küldhetnek az emberek dezodort barátaiknak és ellenségeiknek egy természetes kozmetikumokat gyártó amerikai cég jóvoltából. Így diszkrét formában lehet figyelmeztetni a szagos hónaljú ismerősöket, írja az Oddity Central nevű érdekességeket gyűjtő blog.

Küldenél célzásképp ajándékdezodort?


A Deodogram nevű szolgáltatás nyilván sokkal kíméletesebb, mintha szemtől szembe kellene tisztáznunk a zavaró helyzetet, esetleg születésnapra lepnénk meg valakit egy tusfürdővel. Előre megírt üzenetek közül is lehet választani az ajándék mellé, például ezt: „Egy kis cuki bűzgombóc vagy, de mostantól csak simán kis cuki leszel! Egy jó szándékú barát.”

Az osztálytárs, aki szappant kapott


Magyarországra sajnos nem szállítanak, pedig igény szerintünk itt is volna. Minden második ember emlékszik egy intenzívebb szagú osztálytársra, akinek nem mertek szólni. Rosszabb esetben ki is beszélték szegényt a háta mögött.

Küldenél célzásképp ajándékdezodort?„Középiskolában volt egy osztálytársunk, egy lány,  aki szegény tényleg nagyon büdös volt – kezdett bele Bogi a saját történetébe, ami örömtelien zárult. – Hónapokon keresztül szagoltuk, és nem akartunk bunkók lenni, nem szóltunk neki, de sajnáltuk őt is meg magunkat is, hogy össze vagyunk vele zárva egy terembe egész nap. Végül egy kis csomagban tettünk egy szappant a padjára egy levélkével, hogy lécci, használd. Nyilván tudta, hogy valaki az osztályból tette oda, és nem esett neki jól, de másnaptól nem volt büdös.”

Ártatlan áldozatok


Tudunk olyan szerkesztőségről is, ahol nem mertek szólni az erőteljesebb szagú munkatársnőnek, és végül cikket írtak arról, mit lehet tenni ilyenkor. Mivel szegény lány nem kapcsolt, végül egyikőjük leült vele beszélgetni, és kiderült, hogy nála nem a dezodor ismeretének hiánya okozza a szagokat, hanem egy betegség.

„Gimis koromban rettenetesen izzadtam néha – mesélt a másik oldalról Eszter. – Soha nem szólt senki, de biztos előfordult, hogy érezték, mert engem is nagyon zavart. Semmilyen csodadezodor nem segített. Azóta ez szerencsére elmúlt, de azért egy keményebb napon szoktam kérdezgetni a mellettem ülő munkatársnőt, hogy érez-e valamit. Még nem vallotta be, ha ki is szagolt bármit.”

A Viranti aciklovir hatóanyag-tartalmú gyógyszeres rúd. Vény nélkül megvásárolható a patikákban.


A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg

a kezelőorvosát,

gyógyszerészét!
Olvass tovább

Hozzászólások

ciliszekeres 2012-07-29 18:54

Szerintem a megoldás egy beszélgetés négyszemközt. Kell még hozzá egy jókora tapintat és bátorság.

ciliszekeres 2012-07-29 18:53

Szerintem egy beszélgetés négyszemközt a megoldás. Kell hozzá egy jókora adag tapintat és bátorság.

guzziné 2012-07-29 15:50

És, ha néha jó illata van, akkor megdícsérni. Nem a háta mögött összesúgni, hogy "navégre megfürdött", hanem, hogy de jó az illatod, mit használsz? Így is lehet. Sosem aláznám meg egy embertársamat sem, sosem célozgatnék a testszagára. Vagy egyenesen, vagy sehogy!

guzziné 2012-07-29 15:47

Mit kell ebből akkora ügyet csináni??? Semmi esetre sem kerülgetném a kását,( vagymit,) hanem diszkréten félrehívnám és megbeszélném vele, hogy : figyi, vannak emberek, akik kicsit izzadékonyabbak másoknál, de ők nem érzik a testük szagát, mivel megszokta az orruk, de más érzi, és most kezdjen el törekedni rajta különböző eszközökkel, nehogy összesúgjanak a háta mögött. Ennyi. Mit kell itt mindenféle idióta dezodorfutárokat alkalmazni?? Az sokkal megalázóbb! Volt egy előttem szóló, aki azt mondta, hogy,ha kétszemélyes az iroda, akkor ciki, ha nem, akkor nem ciki odatenni kis cetlivel a deot! Én fordítva gondolom! Legyünk már egyenesek! Lehet azt kulturáltan, bunkóság és kétszínűség nélkül is a tudtára adni, hogy bizony nem árt. Azt mondanám, hogy én ezt vagy azt használom, bevállt, próbálja ki. Mint nő, a nőnek. Ennyi. Kétszínű az , aki ezeken a dolgokon lamentál. Persze ez csak egy vélemény a sok közül.

Amarynda 2012-07-29 13:46

ha nem hasznalsz tusfurdot attol meg mosakodhatsz massal, szappannal pl.

 

ha azzal se .... akkor celzas volt.

 

ha ruzst nem hasznalsz es a baratnod neked adja akkor tenyleg azert mert nem akarta kidobni, gondolta hatha neked kell vagy tovabbadod.

dani zsuzsanna 2012-07-29 12:49

már megint a sok rosszindulatú hozzászólás

 

a 90 es évek elején,rendszerváltáskor,még bizony volt úgymond értéke az olyan ajándéknak hogy márkás parfüm,márkás mosópor pl a 10-20 kilós,vagy dezodor,tusfürdő amik itt akkor még drága árunak számítottak,és csak piaci árusoktól volt fellelhető,vagy olyan családban ahol kijártak ausztriába vásárolni

mondjuk egy spórolós,szegényebb családnak ha hoztál haza ilyesmit,azért az jó volt..mert ha ezt le kellett volna vadásznia az elég húzós összeg lett volna

 

és mindezt célzás nélkül..csak segítésből,ajándékba...

kb ugyanúgy mint a márkás pl belga csokoládé,a kávé..

 

egyébbként az izzadást úgy lehet csökkenteni ha áttérünk más étrendre,aztán hónalj szőr borotválása,aztán fürdés után mondjuk baba hintőpor,vagy színtelen,szagtalan deo..ha még így is izzad valaki és szagosan akkor közte törölheti pl baba popsitörlővel,aztán újra deo,vagy hintőpor

 

nekem az arcbőröm fényesedik,és akármit csinálok vele akkor is.főleg melegben.ott is az jön be hogy popsitörlővel letörlés,majd egy kis hintőpor,vattára,és azt feltenni púder helyett..sem az alapozó,sem a púder ezen nem segít,mert átfényesedik.és az általam használt eddigi összes,termék..

-1- 2012-07-29 12:28

Sajnos ez nem mindenkinek adatott meg, hogy tökéletes babaillattal élje le az életét.

 

Azt is megértem, hogy erről nagyon kellemetlen beszélni. De a háta mögötti fintorgást gusztustalannak tartom, amennyiben csak erre futja valakitől.