Küldenél célzásképp ajándék dezodort?

Egy amerikai cég anonim dezodorküldő szolgálatot indított, hogy segítsen leszámolni a rossz szagú ismerősökkel. Itthon is lenne rá igény.
Név nélkül küldhetnek az emberek dezodort barátaiknak és ellenségeiknek egy természetes kozmetikumokat gyártó amerikai cég jóvoltából. Így diszkrét formában lehet figyelmeztetni a szagos hónaljú ismerősöket, írja az Oddity Central nevű érdekességeket gyűjtő blog.

Küldenél célzásképp ajándékdezodort?


A Deodogram nevű szolgáltatás nyilván sokkal kíméletesebb, mintha szemtől szembe kellene tisztáznunk a zavaró helyzetet, esetleg születésnapra lepnénk meg valakit egy tusfürdővel. Előre megírt üzenetek közül is lehet választani az ajándék mellé, például ezt: „Egy kis cuki bűzgombóc vagy, de mostantól csak simán kis cuki leszel! Egy jó szándékú barát.”

Az osztálytárs, aki szappant kapott


Magyarországra sajnos nem szállítanak, pedig igény szerintünk itt is volna. Minden második ember emlékszik egy intenzívebb szagú osztálytársra, akinek nem mertek szólni. Rosszabb esetben ki is beszélték szegényt a háta mögött.

Küldenél célzásképp ajándékdezodort?„Középiskolában volt egy osztálytársunk, egy lány,  aki szegény tényleg nagyon büdös volt – kezdett bele Bogi a saját történetébe, ami örömtelien zárult. – Hónapokon keresztül szagoltuk, és nem akartunk bunkók lenni, nem szóltunk neki, de sajnáltuk őt is meg magunkat is, hogy össze vagyunk vele zárva egy terembe egész nap. Végül egy kis csomagban tettünk egy szappant a padjára egy levélkével, hogy lécci, használd. Nyilván tudta, hogy valaki az osztályból tette oda, és nem esett neki jól, de másnaptól nem volt büdös.”

Ártatlan áldozatok


Tudunk olyan szerkesztőségről is, ahol nem mertek szólni az erőteljesebb szagú munkatársnőnek, és végül cikket írtak arról, mit lehet tenni ilyenkor. Mivel szegény lány nem kapcsolt, végül egyikőjük leült vele beszélgetni, és kiderült, hogy nála nem a dezodor ismeretének hiánya okozza a szagokat, hanem egy betegség.

„Gimis koromban rettenetesen izzadtam néha – mesélt a másik oldalról Eszter. – Soha nem szólt senki, de biztos előfordult, hogy érezték, mert engem is nagyon zavart. Semmilyen csodadezodor nem segített. Azóta ez szerencsére elmúlt, de azért egy keményebb napon szoktam kérdezgetni a mellettem ülő munkatársnőt, hogy érez-e valamit. Még nem vallotta be, ha ki is szagolt bármit.”

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

-1- 2012-07-29 12:25

Akkor máris gyanakszom, hogy vaj' miért kaptam tusfürdőt?

Merthogy én olyat nem használok. 

 

Vagy a barátnőm, aki nagyon kedveli a szépítőszereket, idehoz nekem egy marék ilyen olyan színű rúzst többek közt.

Eddig csak arra gondoltam, tán neki elege lett belőle, kidobni meg nem akarta, hát jó lesz nekem. :D

HataMari 2012-07-29 12:01

Igy van!

Ex-ferjem munkahelyen volt ilyen problema egy kollegaval,mindenki huzta az orrat,megbeszeltek,valaki beszeljen vele, ex-ferjem elvallalta az ugyet,nem lett belole sertodes,utana jo baratokka valtak az illetovel aki a beszelgetes utan minden nap gondosan ugyelt a friss illatara+a tiszta ingjeire!

Amarynda 2012-07-29 11:40

Szerintem csak akkor kezdj el gyanakodni ha ritkan furdesz , nem hasznalsz desodort es napokig viseled ugyanazt a holmit;)

 

Ha ezek nem allnak fenn akkor szimplan csak ajandekot kaptal:D

summershine 2012-07-29 11:14

Igen küldenék, de nem anonim, hanem valamilyen ürüggyel (pl. én allergiás vagyok erre a márkára és arra gondoltam neked adom, én is ajándékba kaptam, közelebbi ismerős, rokon esetén) vagy sablon ajándékként álcázva (szüli-, névnap stb.), persze nem önmagában, hanem egy ajándékcsomagba téve.

 

-1- 2012-07-29 10:30

Nagyon ügyes. Mármint az, aki ezt a reklámot kitalálta a cég számára.

 

A többi pedig itt olvasható:

 

Tudunk olyan szerkesztőségről is, ahol nem mertek szólni az erőteljesebb szagú munkatársnőnek, és végül cikket írtak arról, mit lehet tenni ilyenkor. Mivel szegény lány nem kapcsolt, végül egyikőjük leült vele beszélgetni, és kiderült, hogy nála nem a dezodor ismeretének hiánya okozza a szagokat, hanem egy betegség. 

 

Ezekután ha kapok egy akármilyen jellegű testre használható valamit, azonnal kezdjek el kételekedni?

 

Még jó, hogy nálunk ez az ajándékküldő szoláltatás nem jött divatba. De sajnos azt hiszem erre sem kell sokáig várakozni.

Főleg, ha valaki élelmes, már ennek a cikknek a kapcsán azonnal rohan céget alapítani az ötletre.

pipacs34 2012-07-29 10:02

Nekem is volt ilyenben részem, de olyanban is aki szerintem nem fürdött mindennap:( Iszonyatos, szólni nem tudsz és vártad a másnapot és akkor hátha "tisztán" jön?

Szerencse nem volt gyakori. :(

 

 

 

Sugarbaby 2012-07-29 09:40

Egy közepes népességű munkahelyen már simán megoldható egy dezodor + esetleg egy nyomtatott kísérőszöveg elhelyezése az asztalon. Suli detto. Igazán a kis kétszemélyes irodák a cikik...

Nők Lapja Cafe 2012-07-29 09:40

Egy amerikai cég anonim dezodorküldő szolgálatot indított, hogy segítsen leszámolni a rossz szagú ismerősökkel. Itthon is lenne rá igény.

Nők Lapja Café: Küldenél célzásképp ajándék dezodort?

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>