Orrműtét helyett itt az orrpillangó

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Nemcsak idiótán néz ki, de még fáj is, viszont állítólag meg lehet spórolni vele a műtét árát.
2012. 07. 25. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Ez a legcsinibb. Klikk a képre a többiért!
Ez a legcsinibb. Klikk a képre a többiért!
Magyarázat nélkül talán sosem jöttünk volna rá, miféle célt szolgálnak ezek a rózsaszínben pompázó eszközök, de a megfejtéstől sem nyugodtunk meg teljesen. Ezek szerint nők tömegei hordanak otthon furcsa orregyenesítő szerkezeteket az orrukon, amitől úgy néznek ki, mintha egy Barbie-alien támadta volna meg őket.

Az biztos, hogy egy orrszabályzó olcsóbb egy plasztikai műtétnél, de a hatásában már kevésbé vagyunk biztosak. Igény mindenesetre van rá, hiszen Amerikában például a mellműtét után az orrműtét a leggyakoribb plasztikai beavatkozás
, viszont sokan nem engedhetik meg maguknak.

Az a jó, ha fáj


A Huffington Post által összegyűjtött reklámfotók alapján az orregyenesítők egyelőre főleg az ázsiai országokban terjedtek el, a HDE orregyenesítő szépségcsipeszt például Japán legkeresettebb termékeként reklámozzák. Kevesebb, mint 1200 forintba kerül és csak napi 10-15 percet kell hordani.

„Az első orrszabályzóm puha műanyagból készült és nagyon kényelmes volt – írja egy elégedett vásárló a neten. – Másodjára megvettem ugyanazt keményebb műanyagból, és bár nagyon kényelmetlen, az eredmény sokkal gyorsabban meglátszik. Minél tovább bírod, annál jobb.” Valaki arról is beszámolt, hogy a kínzó fejfájását is elmulasztotta az eszköz.
Olvass tovább

Hozzászólások