Egészség

Amit a visszeres láb nem szeret

Mindenki szeretne szép lenni, de néhány kozmetikai kezelést nem árt végiggondolni, ha a visszeres lábakat akarjuk újra formába hozni.

Amit a visszeres láb nem szeret Szolárium:

A szolárium egészségre káros hatásáról már számtalan szakértő nyilatkozott. A visszérbetegeknek azonban különösen oda kell figyelniük, ugyanis a bőrfelszín alatt közvetlenül található visszereknek sem a túlzottan magas hőmérséklet, sem pedig a szolárium csöveiből érkező káros sugarak nem tesznek jót.

Gyantázás:

Gyakori borotválkozás helyett sokan választják a gyantázást, azonban a bőrfelszín alatt található visszerekre kimondott rossz hatással van a meglehetősen fájdalmas eljárás.

Végleges szőrtelenítés lézerrel:

Bár a lézer mint visszéreltüntető módszer rendkívül népszerű, mégsem szabad összetéveszteni a végleges szőrtelenítésnél alkalmazott lézerrel.

Lábmasszázs:
A masszás ugyan jót tesz a lábnak, de csak akkor, ha a masszőrnek szólunk a visszérbetegségünkről, bár a látható visszereket magától is észre fogja venni. Ez azoknál különösen fontos, akik valamilyen visszérkezelési módszernek köszönhetően megszabadultak a látható visszerektől.

Tudj meg többet a www.lioton.hu-n »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top