Doppingoló sportolók: a legviccesebb magyarázkodások

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Volt, aki a meg sem született ikertestvérével akarta elvitetni a balhét, egy francia egy nő csókját okolta – és meg is úszta.
2012. 07. 19. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Richard Gasquet, a csókos
Richard Gasquet, a csókos
Öt kreatív megoldást gyűjtöttünk össze, olyan érveket, amivel sportolók magyarázták a tényt, hogy tiltott szert találtak a szervezetükben. Nem mintha ötleteket szeretnénk adni, különben is, a legtöbb esetben nem vált be a kínos önmosdatás.

1. Egy csók és más semmi
Richard Gasquet francia teniszező szervezetében kokaint találtak még 1999-ben, de tagadott, majd kibökte, hogy talán az a lány lehetett a bűnös, akit megcsókolt a teszt előtti éjjelen. A poén az, hogy ezzel meg is úszta az eltiltást, mivel a mennyiség olyan kicsi volt, hogy az ítélet szerint akár így is bekerülhetett a szervezetébe az anyag.

2. Aki napi 20 borjústeaket evett
Egy évvel korábban a cseh teniszező, Petr Korda akadt fenn egy ellenőrzésen, egy nadrolon nevű izomnövelő szert találtak a szervezetében. Petr nem esett kétségbe, azt állította, hogy ez csak az izomnövelővel szennyezett borjústeak miatt lehet. A tudósok viszont nem vették be a magyarázatot, ugyanis naponta egy borjút kellett volna felfalnia ahhoz, hogy ezt az eredményt produkálja.


3. „A meg sem született ikertestvérem volt”
A legbizarrabb magyarázattal egy amerikai biciklista állt elő, amikor más vérét találták meg a szervezetében. Tyler Hamilton a „felszívódott ikertestvérére” kente volna a dolgot, mivel még az anyaméhben ikergyerekként kezdte, de végül egyedül jött világra. Ő sem győzte meg az ellenőröket, két évre eltiltották a versenyzéstől.

4. Fogkrémes nindzsák
Tinilányok szoktak azzal védekezni egy átmulatott éjszaka után, hogy valaki drogot csempészhetett az italukba, ezt fejlesztette tovább Dieter Baumann, aki a '92-es barcelonai olimpián nyerte meg az ötezer méteres futást. Amikor nyolc évvel később fennakadt egy doppingvizsgálaton, azt állította, hogy valaki izomnövelőt csempészett a fogkrémébe. Mivel egy évvel korábban már kétszer elbukott, az ellenőrök sem vehették túl komolyan.

5. Csak a szex nem megy, a sport igen
Vajon melyik kínosabb, ha egy sportoló doppingol, vagy ha nem áll a helyzet magaslatán az ágyban? LaShawn Merritt amerikai atléta inkább a másodikat vállalta be, és pozitív tesztjét azzal magyarázta, hogy potencianövelőt szedett.
Olvass tovább

Hozzászólások

pantheras18 2012-07-20 09:16

Na igen  ne kevés munka a gyerekek suli után egyből mennek edzésre este 8-9ig.Nekik nincs úgymond gyerekkoruk.Amit persze ők nem sajnálnak mert szeretik csinálni;)

*zsanka* 2012-07-19 22:46

gondolom nem nézted, hogy kinek szólt a válaszom,

sajnos_kacatnak, nem neked

*zsanka* 2012-07-19 22:45

szerintem mi egy oldalon állunk, úgyhogy ezt most nem teljesen értem, mért tőlem kérdezed

 

 

de a kérdésedre válaszolva, tudom, van ismerősöm cirkuszi körökben, csak én magam részéről inkább a sportba látok bele, ezért kérdeztem ezt az illetőtől...

payaboy 2012-07-19 22:22

Tudod te mennyi munka és áldozat van egy cirkuszi produkció mögött?

*zsanka* 2012-07-19 22:06

Tudod te, vagy van legalább halvány sejtésed róla, milyen munka és mennyi feláldozás van egy egy olimpiai/vb/stb arany mögött?

payaboy 2012-07-19 21:58

Igazságtalan vagy. Ezek a nagyszerű emberek mindannyiunk dicsőségére szerzik az olimpiai aranyakat, mindenkinek az ország jut eszébe róluk.

 

Csak gondolj bele, ha meghallod a négyszeres olimpiai bajnok, Kostelić nevét, mindjárt a hazája jut eszedbe, amire oly sok dicsőséget hozott. Pont mint, mikor a legeredményesebb magyar férfi úszó nevét hallják mások.

Hiszen ki nem tud felsorolni legalább egy nagy lengyel vagy szlovák olimpikont.

 

Na, ezért érdemelnek meg ezek az óriások minden pénzt.

pantheras18 2012-07-19 16:57

Mi a bajod a cirkuszi mutatványosokkal ők nem kapnak állami támogatást