Többet evett, mégis 45 kilót fogyott

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Koplalás nélkül dobta le túlsúlyát az elhízott asszony. Hiába, nagyon nem mindegy, hogy ritkán eszünk, de magas kalóriatartalmú ételeket, vagy egészséges kajákat naponta többször.
2012. 07. 11. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A 45 éves Lynne Runagham kórházi ápolónőként szinte naponta adott tanácsokat másoknak az egészséges életmóddal kapcsolatosan, de ő maga ezeket nem tartotta be. A kétgyermekes anya akkor döbbent rá, hogy változtatnia kell, amikor már 120 kilót mutatott alatta a mérleg, és már a 48-as méretű ruhákba is alig tudta belepréselni magát.

„Fáradt voltam, letargikus és szomorú. Nem tudtam csinosan öltözködni, a derekam teljesen eltűnt, utáltam, ahogy kinéztem” – fejtegette egy brit lap riportjában. Az esztétikai problémákon túl persze tisztában volt azzal is, hogy túlsúlya az egészségére is ártalmas, és akár szívbetegséghez vagy cukorbetegséghez is vezethet.

Előtte - utána

Előtte – utána

Forrás: dailymail.co.uk

 

Miután elhatározta, hogy megpróbál lefogyni, többféle diétát is kipróbált, sőt előfordult az is, hogy jóformán semmit sem evett, a felesleges kilók azonban makacsul tartották magukat. Az asszony ezután hallott az elismert táplálkozási szakértő, Rosemary Conley által kifejlesztett diétáról, melynek lényege, hogy sokat lehet enni, viszont kizárólag kiegyensúlyozott, egészséges ételeket. Lynne teljes mértékben mellőzte a gyorséttermi kajákat és az édességeket az étrendjéből, viszont rengeteg csirkét, halat és zöldséget fogyasztott. Emellett persze edzeni is járt, és áttért a bringás közlekedésre. Naponta többször és mennyiségileg is jóval többet evett, mint korábban, három hét alatt mégis megszabadult 6 és fél kilótól.

Az azóta eltelt másfél évben következetesen tartotta magát az egészséges életmódhoz, aminek következtében ma már csak 75 kiló, és 40-es ruhákat hord. „A gyerekeim szerettek és a férjem is szerelmes volt belém akkor is, amikor nagydarab voltam, nekik nem számított, hogy nézek ki, de azt hiszem, mégis tetszik nekik az új külsőm” – mondta Lynne.

Olvass tovább

Hozzászólások

Parázs 2012-07-14 17:59

Szerintem sem jó, hogy túl gyorsan akar leadni mindenki sok kilót! Nekem van egy jó módszerem, de nem nagyon akarok róla írni, mert munka szinten foglalkozom vele, nem akarom, hogy valaki azt gondolja, ezért írom, de teljesen koplalás nélkül - sőt, jó kajákkal! - lehet leadni a túlsúlyt.

sajnos, ennél is a gond, hogy először gyorsan lemegy vagy 7-10 kg, de utána azért már lassul és olyankor sokan visszacsúsznak, már nem figyelnek oda. Bár a leadott kg-okat nem szokták visszaszedni, a tovább fogyás azért már nem annyira könnyű. Kicsit vissza kellene fogni a mennyiséget is, meg a módszert is fokozni, de hát ezt kevesen csinálják. 

Beléndek 2012-07-14 17:47

Én 172 centi vagyok, amikor 105 kiló voltam, akkor hordtam 44-es ruhákat, most 72 vagyok és 40-es a méretem, szóval a cikk stimmel.

hufur 2012-07-13 10:28

Sok hasonló diéta van, az Atkins első két hete maga az életveszély, ismerősömnek totál leállt az emésztése, mert semmit nem tudott szinte enni, amiben rost van, olyan kevés benne a szénhidrát. A zöldségek közül alig van néhány, ami ebbe az időszakba belefér.

 

Igazából nem tudom, mért akar mindenki egy hónap alatt 15-20 kilót fogyni, ha egyszer nem ebben a tempóban szedte fel. Kiegyensúlyozott, normális, hosszú távon tartható diétát kell csinálni, mert nem a fogyás a lényeg, hanem az, hogy az eredmény megtartható legyen.

 

A cikk pedig marhaság, mármint ami a méreteket és a testsúlyt illeti, a fényképen egy cirka 80-85 kilós nő van, ocsmány testtartással... minden igaz, amit az előttem írók írtak, rám is jó volt 173 centihez 73-75 kilósan a 40-es méret, 62 kilósan már a 36-os is sokszor. A magasság nagyon nem mindegy.  

Torolt_felhasznalo_868256 2012-07-13 06:58

Egy hét -5 kiló kb. 3 kiló izomvesztés. A többi a zsír.

Akinek jó ez, tegye. 

bigacsiga2 2012-07-13 01:57

A személyi edzők pedig azt szokták mondani, hogy onnan megy le legelőször, ahova utoljára rakodott és a hasról a leges leg utoljára. 

 

Ettől függetlenül, azért elhiszem, azt is amit írsz.  

brampton 2012-07-12 22:17

Az atkins dieta  hasonlo hus zoldseg minimum szenhidrat azaz kenyer rizs tesztak kilove   edesseg ugy szinten En megcsinaltam elso heten 25-30 gr megengedett szenhidrattal [ezt 2 hetig szabad csinalni] elso heten 5 masodik heten 4 es fel kg ment le  rengeteg grillezett hus salatakkal  gyumolcsokkel is vigyazni szollo banan     meg altalaban a tobbi is sok szenhidratot tartalmaz   eper malna   blueberry [afonya] a megengedett ket het utan emelni   5-10-gr-mal a szenhidratot  meg akkor is hetente  fel kg lement osszesen 12 kg  2 honap altt az elso ket het brutalis   es nehez de a leglatvanyossabb  a pocakom tunt el eloszot [mert az alap   hogy a test a szenhidratot egeti el eloszor ha sok zsirnak raktarozza   de ha nincs mit egetni akkor a zsirt kezdi  ezert a legzsirossabb helyeken megy le eloszor

Ez a dieta sok tamadst megert mar  de dolgozik  es  nem szabad a 2 hetet  tovabb vinni emelni kell    es eljon az ido hogy 70-80 a napi  mindenki latni fogja hogy amikor el kezdene hiznipl 90 gr akkor visszamegy 80-ra akkor ott kell megallni es azt tartani

 

 a kethetest  1 evben csak 2x szabad 

Torolt_felhasznalo_699493 2012-07-12 21:39

EZT akartam írni, látszik is a karjánál...

hexilein72 2012-07-12 21:31

Meg azt tennem hozza, hogy aki ennyi idösen (vagyis nem 20 evesen) lefogy 45 kilot, annak utana garantaltan plaszt. sebeszre van szüksege, mert nem fog visszarendezödni a rengeteg, kinyulott bör magatol... Ezt ugye nem irta a cikk...