Ledagadtozták Hillary Clintont

A politikusnő túlsúlyos, így nem indulhat az amerikai elnökválasztáson, szólt be a Hillary Clintonnak egy neves férfi újságíró.
Hillary Clinton a török külügyminiszterrel
Hillary Clinton a török külügyminiszterrel

Még nem tudni, Hillary Clinton indul-e a választáson, de világ egyik legbefolyásosabb asszonyát már most érik övön aluli támadások. Ezúttal a New York Times volt főszerkesztője pocskondiázta amiatt, hogy szerinte túl dagadt. Az újságíró természetesen férfi.

„Nemsokára 65 éves lesz, és bár nem szeretném, ha szexistának néznének, azt kell mondjam, hogy mostanában nem néz ki valami jól – mondta az újságíró a Fox csatorna hírműsorában, amikor arról beszéltek, hogy valószínűleg Hillary Clinton is indul majd az elnöki címért. – Túlsúlyos, és nagyon fáradt az arca” – osztotta az újságíró, aki szerint szabadságot fog kivenni a politikusnő, hogy rendbe hozza magát a kampányra, de abban is kételkedik, hogy az egészsége megfelelő lesz hozzá.

A beszólás természetesen nagy visszhangot keltett, sokan arra hívják fel a figyelmet, hogy a női politikusokat gyakran kritizálják, ha nem elég csinosak, a férfiakkal szemben viszont nincsenek ilyen elvárások. Még Angela Merkel sem úszta meg, neki Nicholas Sarkozy szólt be, mert a kancellárnő kétszer vett a sajtból egy fogadáson, pedig azt mondta, hogy fogyókúrázik. Kíváncsiak vagyunk, hogy Hillary Clinton, aki a női esélyegyenlőség nagy szószólója, vajon felveszi-e a kesztyűt, vagy nem is foglalkozik rangon aluli vitapartnerrel.

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amarynda 2012-07-01 11:27

Ez a no szazszor okosabb attol hogy figyelembe vegyen ilyen beszolasokat.

business 2012-07-01 10:11

Egyetértek!!! Kíváncsi lennék a bigmac zabálóra ő hány kiló, és mit tett le eddig az asztalra. Szégyen, hogy ilyen félirigy, féltehetségek, papírt kapnak a kezükbe, hogy teleírhassák a marhaságaikkal.

nekezd 2012-07-01 09:46

"Egyenlő pályák, egyenlő esélyek."

A nőknek mindig duplán kell teljesíteni.  Hillary Okos és a korához képest csinos.

Vele egyidős férfi politikusnak még okosnak sem muszáj lenni, a megjelenése meg... ha nem elhanyagolt, már normál.

Fred Astaire partnere Ginger Rogers   mondta :  F. Astair a nagy tehetség, a nagy  sztár, pedig ő pontosan ugyanazt csinálja, mint Fred, csak háttal és magas sarkú cipőben. Az élet szinte minden területére igaz ez.

Hillary a férfiak által szinte kisajátított politikai versenyfutásban az élmezőnybe jutott, mondani kellett valami degradálót.

OMG! 

Torolt_felhasznalo_368791 2012-07-01 08:17

Hillary Rodham Clinton (leánykori nevén: Hillary Diane Rodham, 1947. október 26.

 

 

1947 + 69 = 2016

 

hus 2012-07-01 06:58

Sem nem kover, sem nem 69 eves.  

 

Remelem nem foglalkozik azokkal a pletykasokkal, akik csak tiszteleghetnenek elotte.  

jimmy49 2012-07-01 06:33

Különben 69 évesen sok nő megirigyelheti az alakját.

jimmy49 2012-07-01 06:31

Az újságíró biztosan marha jól néz ki. Ha nem tudná valaki az USA-ban csak szépségkirálynő indulhat a választásokon. És nálunk???

Nők Lapja Cafe 2012-07-01 06:31

A politikusnő túlsúlyos, így nem indulhat az amerikai elnökválasztáson, szólt be a Hillary Clintonnak egy neves férfi újságíró.

Nők Lapja Café: Ledagadtozták Hillary Clintont

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>