Ledagadtozták Hillary Clintont

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A politikusnő túlsúlyos, így nem indulhat az amerikai elnökválasztáson, szólt be a Hillary Clintonnak egy neves férfi újságíró.
2012. 07. 01. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Hillary Clinton a török külügyminiszterrel
Hillary Clinton a török külügyminiszterrel

Még nem tudni, Hillary Clinton indul-e a választáson, de világ egyik legbefolyásosabb asszonyát már most érik övön aluli támadások. Ezúttal a New York Times volt főszerkesztője pocskondiázta amiatt, hogy szerinte túl dagadt. Az újságíró természetesen férfi.

„Nemsokára 65 éves lesz, és bár nem szeretném, ha szexistának néznének, azt kell mondjam, hogy mostanában nem néz ki valami jól – mondta az újságíró a Fox csatorna hírműsorában, amikor arról beszéltek, hogy valószínűleg Hillary Clinton is indul majd az elnöki címért. – Túlsúlyos, és nagyon fáradt az arca” – osztotta az újságíró, aki szerint szabadságot fog kivenni a politikusnő, hogy rendbe hozza magát a kampányra, de abban is kételkedik, hogy az egészsége megfelelő lesz hozzá.

A beszólás természetesen nagy visszhangot keltett, sokan arra hívják fel a figyelmet, hogy a női politikusokat gyakran kritizálják, ha nem elég csinosak, a férfiakkal szemben viszont nincsenek ilyen elvárások. Még Angela Merkel sem úszta meg, neki Nicholas Sarkozy szólt be, mert a kancellárnő kétszer vett a sajtból egy fogadáson, pedig azt mondta, hogy fogyókúrázik. Kíváncsiak vagyunk, hogy Hillary Clinton, aki a női esélyegyenlőség nagy szószólója, vajon felveszi-e a kesztyűt, vagy nem is foglalkozik rangon aluli vitapartnerrel.


A Viranti aciklovir hatóanyag-tartalmú gyógyszeres rúd. Vény nélkül megvásárolható a patikákban.


A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg

a kezelőorvosát,

gyógyszerészét!
Olvass tovább

Hozzászólások

ciliszekeres 2012-07-30 22:49

Erre nöre kár egy szót is pazarolni. Utálja a magyarokat és ott tesz be nekünk, ahol tud.

ciliszekeres 2012-07-30 22:38

Dagadt vagy sem, nem érdekel. Az már inkább, hogy szívböl utálja a magyarokat és ott tesz be nekünk ahol tud. Erre a némberre kár a szót pazarolni.

castaic 2012-07-04 04:32

Condoleezza Rice kisujjaban tobb esz es grace van mint HC nagy seggeben.

Bagoly 2012-07-02 00:13

Te se gorcsolj be a Mrs. Clinton miatt, Amerikaban a legtobbet ero politikus.

castaic 2012-07-01 22:16

A Donald beszel nemcsak a penz. Trump a szepseg verseny Miss USA egyik tulajdonosa, tahat nemcsak a penz beszel hanem a tulaj.  Amiota van szepsegverseny azota a suly tema. de a szepsegversenyben nem dagi lanyokat szeretnenek a nezok latni.  Trump pedig jol tudja hogy milyen nagy tema a haja, a nappli es az esti musorokban is sokszor kifigurazzak, megsincs tole hasgorcse.  De ha ettol hasgorcsod van akkoe nezd meg hogy a Mexicoi Miss World verszenyjeloltnek azt monta a bizotsag hogy harom kiloval tujsujban van, de persze azzal indokoltak hogy nincs meg benne az fegyelem.

 

De a penz beszet es beszelni is fog. Ezzel nincs semmi problema.

 

Clinton nem szepsegversenyen indul hanem egy olyan politikai koteltancos hogy nem tudja eldonteni hogy Obamat szolgalaja vagy ellene induljon.  A Demokrata part jeloltke legyen most vagy 2016-ban vagy vedje a part szogenjeit es csinalja csendben a munkajat.   Ha az egeszsege leromlik akkor nem vallahatja az elnokseget. A kulseje olyan gyorsan romlott meg hogy lehetseges hogy egeszsegugyi problemak is vannak.

 

Bagoly 2012-07-01 19:23

Egy alkalommal lattam, amikor a szepsegkiralyno-valasztason The Donald odaszolt az egyik remenykedonek, hogy fogyjon le. Kepzelhetitek, ha mar ugyis odakerult, akkor bizony eleg gorcsos volt a lelkem. Trump viszont, az idetlen hajaval, rezgo tokajaval inkabb hallgathatott volna. De ugyebar, penz beszel! A megszegyenitett jelolt szenden mosolygott, majdnem pukedlizett es nyilvan azt rebegte, hogy igenis... Azt remelem, Hillary legkozelebb szajon vagja az ilyen modortalan pasast.

castaic 2012-07-01 19:09

Aki HC kovernek hivta az Ed Kline volt- VENDEG - a Fox News csatornan.  Nem musorvezeto. Miert felhireket kozol az NLC?  Sokan eszrevettek hogy HC meghizott es faradt nem csoda allandoan repulon el.  A stressz oregiti. 69 eves - egyaltalan nem irigylesre melto az kinezete ahogy valaki elottem irta. De az kinezet teljenes mindegy - amit represental az nem.

A liberalis NBC csatorna musorvezetoje Chris Christie-t hivta kovernek azt miert nem irta meg a media?

http://nation.foxnews.com/ed-schultz/2010/09/27/fat-nbc-n ews-host-calls-chris-christie-fat-slob

 

semiramis 2012-07-01 17:03

ezzel nyilvan sikerült erre a brillians agyu nöre igen mely hatast tennie...