Egészség

Ettől biztos elmegy a kedved a nassolástól – videó

Ha az egy számmal kisebb csinos ruha nem ad elég inspirációt, akkor nézd meg, mit csinál a zsír a testeddel!

Mostantól annyi az éjjeli falatozásnak, gondoltuk, miután végignéztük azt az elhízás elleni kampányvideót, ami egy ausztrál alapítványnak készült. Bár a riogatás gyakran az ellenkező hatást váltja ki, a sokkoló képekkel most mégis nagyon beletaláltak.

Kattints a képre a videóért!
Kattints a képre a videóért!

A kisfilmben egy apuka nyitja ki a hűtőt estefelé, hogy elmajszoljon egy szelet állott pizzát, de mielőtt beleharapna, belemarkol a hasán gyűrűző úszógumiba. Aztán megmutatják, hogy nem a hasunkon redőződő háj a legrosszabb része az elhízásnak. „A zsír a létfontosságú szerveinket is körbeveszi és káros anyagokat juttat a szervezetbe – mondja a narrátor, miközben hangeffektek kíséretében láthatjuk, milyen gusztustalanul néz ez ki valójában. – Ezek veszélyesen megnövelik a szívbetegségek, a 2-es típusú cukorbetegség és különböző daganattípusok kockázatát.”

Végül az apuka a hűtő mellől rápillant a gyerekeire, akik a nappaliban lövöldöznek egy számítógépes játékkal, hogy mindannyian átérezzük, mit veszíthetünk, ha nem figyelünk oda a testünkre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top