Egészség

Megnyílt Magyarország első anti-aging klinikája!

Sokat beszélünk mostanában az egészséges életmódról, a stressz nélküli életről, az egyre jobban kitolódó nyugdíjkorhatárról, az átlagon felüli teljesítőképesség igényéről, a szexuális vonzerő megőrzéséről.

Megnyílt Magyarország első anti-aging klinikája!Hogy mindezt hogyan érhetjük el, arról sokan, sokféleképpen vélekednek, adnak tanácsot, nyilatkoznak, gondolkodnak szkeptikusan, vagy kipróbálnak csodaszereket, fogyókúráznak különféle módszerekkel, használnak krémeket, vitaminokat, szépségszalonok újabb és újabb ajánlatát próbálják ki kisebb nagyobb sikerrel. A maradandó eredmények azonban sokszor elmaradnak, a nehezen leadott kilók visszajönnek, a ráncok sem múlnak el véglegesen, a közérzet egyre rosszabb, s a csalódások miatt gyakran depressziós állapotba kerül a vállalkozó kedvű kísérletező.

No és hogyan legyünk akkor egészségesek, dinamikusak, sugárzóak, fiatalosak az évek múlása mellett is?

Megnyílt Magyarország első anti-aging klinikája!A Fabian Anti-Aging Clinic elsőként vezeti be Magyarországon az anti-aging medicina új, élettani szemléletű kezelését, és az élettani folyamatokra alapozott orvoslást.

A módszertan az Egyesült Államokban  már jól kipróbált, 15 éves múltra visszatekintő praxissal bír és hódít teret magának elképesztő sebességgel.

Az élettan-optimalizáló program az egyén aktuális fizikai állapotára, anyagcseréjére és hormonszintjére kidolgozott kezelés, amely többek között bioazonos hormonokból áll.

Az emberi szervezetben kb. a 27. életév után csökken a hormontermelés, ennek következtében lassul az anyagcsere, különböző kórképek jelenhetnek meg. A hormontermelés csökkenése okozza például a női és férfi klimax időszakában jelentkező tüneteket, sőt mi több betegségeket.  A hormonszintek bioazonos hormonokkal történő helyreállítása biztonságos és hatékony, alkalmazásuk mellett egyre több érv szól. A hormonszintek helyreállítása következtében létrejövő pozitív változások az egészségben és külső megjelenésben magukért beszélnek.

Ez a megközelítés komoly kihívás az egészségügy jelenlegi állapotában, de mindazokhoz kíván szólni, akiknek nem elég az esztétikai korrekció, hanem a szervezetük optimális működését kívánják helyreállítani, ami a külső megjelenést is jótékonyan befolyásolja.  Az egészség megőrzése, helyreállítása nélkül ugyanis hiábavalóak a külsőn való változtatások. Fontos az optimális anyagcsere, a vérnyomás, a vércukor, a koleszterin, az ásványi anyagok normális szintjének tartása, helyreállítása. Ezek nélkül kidobott pénz minden kísérlet.

Mit jelent az „anti-aging” az orvoslásban?

A közhiedelemmel ellentétben az anti-aging medicina nemcsak a kor külső nyomainak eltüntetésére hivatott, hanem az öregedés folyamatának lelassítása, a szervezet élettani folyamatainak optimalizálása is cél.

Megnyílt Magyarország első anti-aging klinikája!A Fabian Anti-Aging klinikán komplexen van lehetőség mind a belső egészség helyreállítására, mind a külső megjelenés esztétikai javítására. Az élettan-optimalizáló program személyre szabott kidolgozása mellett lehetőség van a teljes körű kivizsgálásra és diagnosztikára, szakorvosi konzultációkra, szűrésekre, esztétikai bőrgyógyászati bőrfiatalító kezelésekre, plasztikai sebészeti, esztétikai lábsebészeti és egyéb műtétekre.

Ezen vizsgálatok sokszínűsége jelzi, hogy a klinikán a hölgyeket és urakat, belföldieket és külföldieket egyaránt professzionális ellátás várja.

Az itt dolgozó orvosok a szakma hazai és nemzetközi szinten elismert képviselői, a klinika eszköz- és műszerparkja pedig a kor high-tech követelményeinek megfelelő.

Részletes információ: www.fabianclinic.hu

Megnyílt Magyarország első anti-aging klinikája!

 Megnyílt Magyarország első anti-aging klinikája!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top