Egészség

És mi a te LábStoryd? Írd meg, és nyerj!

Takargatjuk, próbálunk tudomást sem venni róla – hidd el, más is így van ezzel, pedig a lábat pókhálószerűen elcsúfító értágulatok nagyon sok mindenkit érintenek. Itt az alkalom, hogy szembenézz a problémával: kezd azzal, hogy megírod a te tapasztalataidat, trükkjeidet, véleményedet a visszérről és kezeléséről – vagyis a te LábStorydat!

„Annyira fájt, hogy ülve vasaltam” – írta nemrég egy olvasónk, aki kérésünkre részletesen beszámolt arról, hogyan vette fel a harcot a nemcsak esztétikai problémát jelentő, de sajnos sokszor fájdalmas visszerek ellen. Más lelkesen még tippeket is adott, szerinte soha nem szabad megvárni, míg a tünetek fokozódnak, de olvashattál már arról is, hogy „míg nincs panasz, nehéz erre figyelni”.

És mi a te LábStoryd? Írd meg, és nyerj!


Most „A te LábStoryd” néven folytatódik a sorozatunk, amelyben olvasóink osztják meg másokkal személyes tapasztalataikat a visszérbetegségekről. Mindössze pár kérdésre kell válaszolnod, és beküldened erre a címre e-mailben. A Nők Lapja Café szakértőjének segítségével kiválasztjuk a legjobb történeteket, amelyek – a beküldő nevének feltüntetése nélkül, vagyis anonim módon – meg is jelennek a témával foglalkozó rovatunkban, hiszen az a cél, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a megelőzés fontosságára, és arra, hogy mit tehet a kínzó tünetek ellen.

És mi a te LábStoryd? Írd meg, és nyerj!És mi a te LábStoryd? Írd meg, és nyerj!Ha nem téged érint, hanem édesanyád, testvéred vagy a családodból valaki más szenved a visszértől, akár az ő történetét is megírhatod nekünk. A kiválasztott történetek beküldőinek csodaszép, NLC-logós bögrét adunk ajándékba, már csak ezért is érdemes rászánni pár percet, és válaszolnod a kérdésekre:

A LábStoryd szólhat arról, hogy mióta küzdesz visszeres panaszokkal, hogyan kezdődött/mi volt a betegség lefolyása.

– Arról is írhatsz, hogy nálatok is öröklődik az erre való hajlam, és mást is érint a családban.

– Küldd el továbbá a tapasztalatodat arról, hogy mit próbáltál tenni ellene, hogyan lehet, illetve mennyire nehéz együtt élni ezzel. Mit jelent ez a mindennapokban, vannak-e a megelőzés/gyógyulás érdekében különféle módszerek, gyógymódok, trükkök, amiket akár ajánlanál másoknak is.

Akár a szoknyaviselés kontra nadrággal takargatásról írsz, akár a felpolcolt láb fontosságáról, már küldheted is erre a címre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top