2017. 08. 19. Huba

És mi a te LábStoryd? Írd meg, és nyerj!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Takargatjuk, próbálunk tudomást sem venni róla – hidd el, más is így van ezzel, pedig a lábat pókhálószerűen elcsúfító értágulatok nagyon sok mindenkit érintenek. Itt az alkalom, hogy szembenézz a problémával: kezd azzal, hogy megírod a te tapasztalataidat, trükkjeidet, véleményedet a visszérről és kezeléséről – vagyis a te LábStorydat!
2012. 06. 11. |

Kövess minket!

f Ajánlom

„Annyira fájt, hogy ülve vasaltam” – írta nemrég egy olvasónk, aki kérésünkre részletesen beszámolt arról, hogyan vette fel a harcot a nemcsak esztétikai problémát jelentő, de sajnos sokszor fájdalmas visszerek ellen. Más lelkesen még tippeket is adott, szerinte soha nem szabad megvárni, míg a tünetek fokozódnak, de olvashattál már arról is, hogy „míg nincs panasz, nehéz erre figyelni”.

És mi a te LábStoryd? Írd meg, és nyerj!


Most „A te LábStoryd” néven folytatódik a sorozatunk, amelyben olvasóink osztják meg másokkal személyes tapasztalataikat a visszérbetegségekről. Mindössze pár kérdésre kell válaszolnod, és beküldened erre a címre e-mailben. A Nők Lapja Café szakértőjének segítségével kiválasztjuk a legjobb történeteket, amelyek – a beküldő nevének feltüntetése nélkül, vagyis anonim módon – meg is jelennek a témával foglalkozó rovatunkban, hiszen az a cél, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a megelőzés fontosságára, és arra, hogy mit tehet a kínzó tünetek ellen.

És mi a te LábStoryd? Írd meg, és nyerj!És mi a te LábStoryd? Írd meg, és nyerj!Ha nem téged érint, hanem édesanyád, testvéred vagy a családodból valaki más szenved a visszértől, akár az ő történetét is megírhatod nekünk. A kiválasztott történetek beküldőinek csodaszép, NLC-logós bögrét adunk ajándékba, már csak ezért is érdemes rászánni pár percet, és válaszolnod a kérdésekre:

A LábStoryd szólhat arról, hogy mióta küzdesz visszeres panaszokkal, hogyan kezdődött/mi volt a betegség lefolyása.

– Arról is írhatsz, hogy nálatok is öröklődik az erre való hajlam, és mást is érint a családban.

– Küldd el továbbá a tapasztalatodat arról, hogy mit próbáltál tenni ellene, hogyan lehet, illetve mennyire nehéz együtt élni ezzel. Mit jelent ez a mindennapokban, vannak-e a megelőzés/gyógyulás érdekében különféle módszerek, gyógymódok, trükkök, amiket akár ajánlanál másoknak is.

Akár a szoknyaviselés kontra nadrággal takargatásról írsz, akár a felpolcolt láb fontosságáról, már küldheted is erre a címre.


A Viranti aciklovir hatóanyag-tartalmú gyógyszeres rúd. Vény nélkül megvásárolható a patikákban.


A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg

a kezelőorvosát,

gyógyszerészét!
Olvass tovább

Hozzászólások

Torolt_felhasznalo_325942 2012-06-11 19:29

Oh, nem.

 

A különböző látásmódról egy kép:

Torolt_felhasznalo_732350 2012-06-11 19:15

Helyesebb hozzáállás, mint az enyém.

Torolt_felhasznalo_325942 2012-06-11 19:10

Nézd, azt gondolom hogy ahhioz is fel kell nőnio, hogy ilyeneket ne szégyelljen az ember.

Nem, nekem nincs ilyen.Némi szépséghibája talán- talán van, de kit érdekel ez, mikor futok mint a nyúl.;)

 

Ugyanezt falábbal nem tudnám megtenni.

 

Viszont abban sincs semmi szégyellni való.Csak akadály a futásban.De gondolom egy ilyen lábú embernek az önmegvalósítás nem az lenne hogy mennyit fut a 100- as akadálynversenyen.

 

Torolt_felhasznalo_732350 2012-06-11 18:53

Elég ronda a seprűeres/visszeres láb.

Torolt_felhasznalo_325942 2012-06-11 18:19

Hála az égnek ez az egy még nincs.

 

De hogy valakinek takargatni kellene a lábád, azt tényleg nem értem.

Torolt_felhasznalo_325942 2012-06-11 18:18

:-oMiért kellene takargatni???????????????,

 

Ez a ciki, nem a faláb!

nesze_neked 2012-06-11 17:01

hogy utálom epilálni :s

Nők Lapja Cafe 2012-06-11 17:01

Takargatjuk, próbálunk tudomást sem venni róla – hidd el, más is így van ezzel, pedig a lábat pókhálószerűen elcsúfító értágulatok nagyon sok mindenkit érintenek. Itt az alkalom, hogy szembenézz a problémával: kezd azzal, hogy megírod a te tapasztalataidat, trükkjeidet, véleményedet a visszérről és kezeléséről – vagyis a te LábStorydat!

Tovább a cikkre...