Egészség

Tütü-projekt: feleségéért pucérkodik a pocakos pasi

A pocakos, középkorú férfi a mellrák ellen harcol a bizarr projekttel.

Az amerikai fotós, Bob Carey feleségénél, Lindánál 2003-ban mellrákot diagnosztizáltak. A nő három évig harcolt a betegséggel, majd sikeresen legyőzte azt. „Furcsamód a rák tanított meg minket arra, hogy az élet szép, de néha nehéz, és olykor a legjobb, amit tehetünk – sőt az egyetlen dolog –, ha a következő nappal is meg akarunk küzdeni, hogy nevetünk magunkon, és a nevetésünket másokkal is megosztjuk” – írta honlapján Carey.

 

Tüllszoknyás férfi küzd a mellrák ellen

 

E gondolat jegyében kezdett bele a „Tütü-projektbe”, melynek során egy szál rózsaszín tüllszoknyában fotóztatja magát a lehető legképtelenebb helyeken, például a New York-i Times Square-n, egy havas utcán, egy sziklafalon, vagy épp egy marhacsorda közepén.

A képekkel a férj felesége előtt tiszteleg, illetve fel akarja hívni a figyelmet a mellrák megelőzésének fontosságára, és pénzt is gyűjt. A fotók eladásából származó bevételeit mellrák ellen harcoló jótékonysági szervezeteknek ajánlja fel. 

Képek: thetutuproject.com
Képek: thetutuproject.com

A férj egy sajtónyilatkozatában elmondta, hogy ma már úgy tekint a tüllszoknyára, mintha egy rózsaszín rövidnadrágot viselne. „Bob nem olyan, mint a legtöbb férfi. Nem fél sebezhetőnek mutatni magát” – jegyezte meg Linda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top