Push-up melltartóra esküszik a 100 éves nagyi

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Attól, hogy betöltötte a százat, még ugyanúgy ad magára. Sőt, szerinte ez a hosszú élet titka.
2012. 02. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom

2012
2012
A 100 éves brit Marion Williams a mai napig nagyon ad a külsejére, gondosan ügyel a szettjére, tökéletes frizura, valamint smink nélkül pedig nem hajlandó kilépni az utcára.

Az idős hölgy élénk figyelemmel követi az aktuális divatot, előszeretettel járja a ruhaboltokat, kéthetenként pedig fodrászhoz és manikűröshöz is elmegy. A Daily Mailnek adott nyilatkozatában bevallotta azt is, hogy push-up melltartót is hord, igaz, azt csak 95 éves kora óta...

„Édesanyám elképesztően néz ki. Amikor fiatalabb volt, akkor is példát mutatott a külsejével, és ez mit sem változott. A mottója mindig is az volt: ha csinálunk valamit, csináljuk rendesen. Ennek megfelelően él máig is” – mondta a lánya, Shirley.

1933
1933

Az 1912-ben született Marion ötévesen kezdett balettórákra járni, tizenéves korától szórakozóhelyeken és színházakban dolgozott profi táncosként. 1933-ben szeretett bele egyik kollégája öltöztetőjébe, Tedbe, akivel összeházasodtak és két gyermekük született. Fiából, Andreeból fodrász lett.

Az asszony 1989-ben özvegyült meg. A kilencvenes évek közepe óta a lányával él, ő segít neki abban is, hogy mindig kifogástalanul nézzen ki. Shirley szerint édesanyja hosszú életének titka az, hogy mindig is nagyon adott magára és sohasem voltak káros szenvedélyei.


A Viranti aciklovir hatóanyag-tartalmú gyógyszeres rúd. Vény nélkül megvásárolható a patikákban.


A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg

a kezelőorvosát,

gyógyszerészét!
Olvass tovább

Hozzászólások

Torolt_felhasznalo_572064 2012-02-15 16:09

Szerintem igaza van.

Nők Lapja Cafe 2012-02-15 16:09

Attól, hogy betöltötte a százat, még ugyanúgy ad magára. Sőt, szerinte ez a hosszú élet titka.

Tovább a cikkre...