Egészség

Tönkrement a Reszkessetek, betörők! sztárja

Az egykori gyereksztár keményen rombolhatja az egészségét a frissen készült fotói tanúsága szerint.

Ijesztően lefogyott a Reszkessetek betörők sztárja
Forrás: The Sun

A most harmincegy éves Macaulay Culkin aggasztóan soványnak tűnt, amikor a rajongóival fotózkodott egy New York-i utcán. A színészt a szemei és a szőke fürtjei alapján most is viszonylag gyorsan be lehet azonosítani, de az arca teljesen beesett, és a farmer is harangozik a combján. A kezében szorongatott energiaital sem arra utal, hogy kiegyensúlyozottan táplálkozna.

Az biztos, hogy az egykor sikeres gyereksztár rengeteg nehézségen ment keresztül. A kilencvenes évek végén perelte a saját szüleit, mert rosszul kezelték a vagyonát, aztán a gyerekkori szerelmével kötött fiatalon házasságot. Négy év után elváltak, és miközben később Mila Kunisszal járt, marihuánával és más drogokkal kapták el a hatóságok.

Három évvel ezelőtt meghalt a testvére egy autóbalesetben, és a filmes karrierje sem alakul fényesen, a fiatalkori filmjei óta a Party szörnyek című bulifilm volt a legnagyobb dobása. Félő, hogy nem tudja feldolgozni ezt a sok negatív élményt, és tönkreteszi magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top