Egészség

Lánybúcsúján bénult le a menyasszony

Egy fiatal lány nemrég tolószékben járult az oltár elé. A lánybúcsúztató buli ugyanis drámába torkollt.

Az eredetileg kiválasztott, csodálatos fehér ruhakölteményben mondta ki a boldogító igent a 25 éves amerikai lány, Rachelle Friedman, aki bő egy éve a lánybúcsúján szenvedett balesetet. Akkor még arról álmodott, hogy az édesapja oldalán vonul majd az oltár elé. Az élet azonban máshogy hozta: az örömapa kerekes székben tolta maga előtt a lányát.

Pontosan 14 hónappal ezelőtt, a vidám lánybúcsú közben Rachelle-t egy barátnője poénból a medencébe lökte. Ahogy a lány a vízbe ért, érezte, hogy a teste megmerevedik. Egy repedést hallott a nyakában, és az egész teste elzsibbadt. A víz tetején lebegett, arccal felfelé. A barátai azonnal a vízbe ugrottak, hogy segítsenek, de már a kiérkező mentők sem tudtak mit tenni.

Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

A vőlegény, akivel Rachelle már öt éve járt együtt, egyáltalán nem gondolta meg magát, amikor kiderült, hogy menyasszonya ezentúl komoly segítségre szorul, közös problémának tekintette az új helyzetet. Az esküvőt egy évvel elhalasztották, hogy kialakítsák új életüket. A baleset óta már egy új autót is beszereztek, amelybe a feleség széke is befér.

Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

Az ifjú pár az esküvőn egymással szemben ülve mondta ki az igent, a vacsora után pedig a tánc sem maradt el. Az újdonsült feleség nem hibáztatja a barátnőjét, aki a balesetet okozta, a koszorúslány viszont azóta sem tudta túltenni magát a történteken. Rachelle azt nyilatkozta, gyakran sokkal nehezebb feldolgozni az érzelmi csapásokat, mint a fizikai sérüléseket.

Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

Rachelle, az újdonsült feleség mindenesetre nagyon boldog, és éppen a Fidzsi-szigeteken tölti mézesheteit élete szerelmével.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top