Napi öt perccel megelőzhető

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Napi öt perc. Ennyinek bele kell férnie, főleg ha hajlamosak vagyunk rá. A leginkább nőket érintő visszerek kialakulása genetikailag örökölhető, de kis odafigyeléssel megelőzhető.
2011. 06. 01. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Nemcsak esztétikailag rontanak az összképen, de súlyosabb esetben fájdalmat is okoznak a visszerek.

Napi öt perccel megelőzhetőMit tehetsz ellenük?

Gyertyaállás falnál: helyezz a földre egy puha párnát vagy polifomot, és lendülj fel gyertyába! Amíg tudod, tartsd a lábad a falnak támasztva! Ezt napjában többször is megteheted.

Térdhajlatnál felpolcolt lábak: tévézés, olvasás vagy pihenés közben polcold fel a lábad. Már 10 percnyi magasba helyezett láb is csodákra képes. Az lenne a lényeg, hogy ne hajlítsuk be a lábunkat! A vénák ilyenkor megtörhetnek, ami a felpolcolás ellenére is meggátolja a vér visszafolyását.

Torna: Ha sokat ülsz a munkahelyen, végezz bizonyos időközönként bokakörzést, illetve nyújtsd ki térdből a lábad, majd hajlítsd vissza. Ne tedd keresztbe a lábad ülés közben!

Ha már érzed, hogy húz és fárad a lábad, állj fel, és a szék háttámlájának támaszkodva állj lábujjhegyre, majd engedd vissza a sarkad a talajra! Végezd felváltva!

Ha mégis több időd van, iktass be félórányi sétát – ezt úgy is megteheted, hogy előbb leszállsz a buszról és gyalogolsz egy megállót. A lift helyett használd a lépcsőt, és minden órában állj fel kicsit megtornáztatni a lábadat.

Tudjon meg többet a www.lioton.hu-n »

 

Olvass tovább

Hozzászólások

nagyem 2011-06-10 18:00

Láttam valamelyik teleshopban egy új krémet, meg spayt, egy vagyonért, azt is úgy hirdetik, hogy visszérre. Hát amilyen lábakat mutatnak, bár rettentő sötét foltosak, de nem kidudorodó, szóval azok nem is visszerek. Hát nem hiszem, hogy beruházok, mert nem nagyon hiszek benne. 

Nekem az egyik lábamat 15 éve  már megműtötték, de a nagy kék kidudorodó helyett most kis kék nem kidudorodók vannak, rengeteg, nyilván átvették a szerepét, ez se valami szép, ami azt illeti. A másikat is meg fogom csináltatni, az újabb szerzemény sajnos. Szerintem egyik krém sem ér semmit, sem gyógyszer. Ez van. Apukám szokta mondani, van aki sarokházat örököl, van aki visszeret.

 

altamira 2011-06-10 10:48

Pontosan így van. És a cikk csak azért született, hogy ezt a terméket mellé lehessen rakni. Ám a termék nem gyógyítja a visszereket, csak eloszlatja az egészen felületi bevérzéseket, ezért alkalmazzák pl. műtétek után a bőr alatti vérömlenyek felszívására. Inkább "kozmetikailag" javít és nagyon felületesen...

Torolt_felhasznalo_583839 2011-06-10 09:06

ez így van.

 

olvastam, hogy az aerob jellegű mozgás segíthet (na nem napi fél óra sétafika, hanem monnyuk kocogás, aerobik). ezért (is) tornázom. el sem merem képzelni, milyen lenne enélkül a lábam, ugyanis már vagy 10 éve (20 éves korom óta) elég ronda.

 

az biztos, hogy a fogigátló is belejátszik, de anyámnak is elég ronda a lába, sőt, nagyanyámnak is, pedig ők nem szedtek ilyesmiket.

Qtyi 2011-06-10 06:10

Alig burkolt a cikk mellett futó Lioton gél reklám

craftwoman 2011-06-09 22:08

Pontosan úgy van, ahogy mondod!!!!! Sajnos...

nagyem 2011-06-09 21:59

Nem, nem előzhető meg. Se krémmel, se gyertyaállással, se felpolcolt lábbal, se semmivel. Aki örökölte, az szenvedhet vele egész életében. Ha megműtteti, akkor is.

boneka 2011-06-09 21:05

ezek,jók lehetnek, kipróbálom

N?k Lapja Café 2011-06-09 21:05

Napi öt perc. Ennyinek bele kell férnie, főleg ha hajlamosak vagyunk rá. A leginkább nőket érintő visszerek kialakulása genetikailag örökölhető, de kis odafigyeléssel megelőzhető.

Tovább a cikkre...