Egészség

Gondolatolvasó víz-kristályok

Az állítás bármilyen furcsán is hangzik, egy japán természetgyógyász szerint mégis ez a helyzet: a víz-kristályok érzékelik gondolataikat és érzéseinket. És hogy tényleg így van, arról számos fotó árulkodik.

A laikus számára a japán természetgyógyász állításai meglepőek lehetnek, de a fotók bizonyító erővel bírnak. Masaru Emoto, japán természetgyógyász akkor kezdett a vízzel kapcsolatos kutatásokba, amikor egy vízkúra enyhítette lábfájdalmát.

A kísérlet
A kísérletek során különböző vízmintákat fagyasztottak le, majd különféle hatásoknak tették ki ezeket. A fiolákba zárt kristályokat például felcímkézték, vagy éppen zenét játszottak le nekik, majd az eredményt minden esetben lefotózták. A könyv több száz fotóval illusztrálja és támasztja alá a szakember állításait.

Az eredmény
Ugyanannak a víznek a szerkezete teljesen más volt akkor, amikor imádkoztak mellette vagy kellemes zene szólt. Az agresszió vagy a rockzene hatására torz képet mutattak a kristályok is. A rossz gondolatok szintén rossz hatással voltak a víz-kristály szerkezetére. A mikrohullámú sütőben melegített víz már egyáltalán nem mutatott kristályokat, az elektromos kütyük mellé helyezett (mobiltelefonok, számítógépek) víz is rövid idő alatt vesztették el struktúrájukat.

Gondolatolvasó víz-kristályok

Bonyolult formák
Ahogy az életben is, a lélek és a szeretet/tisztelet kifejezések bonyolult rendszert mutattak. A démon kifejezés „megzavarta” a kristályokat, az angyal szóra ellenben kinyíltak. A könyv szerint a neveket is felismerték. Például Adolf Hitler nevére hasonlóan viselkedtek, mint a „megöllek” vagy „hánynom kell tőled” kifejezésekre. A nyelvhasználat sem számított: az eredmény mindig megegyezett.

A Chi
Emoto szerint mindez a Chi-re vezethető vissza, vagyis az élet energiára. Úgy gondolja, hogy a Chi a megfigyelő tudatosságának a változása szerint változik. Ha pedig ez így van, akkor tudatunk tisztítja meg a vizet, és ezáltal a szépség és az erő üzenetét küldjük minden életnek – mondja.”


Forrás: Masaru Emoto: A víz rejtett bölcsessége

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top