Egészség

Sóterápia az allergia ellen

A parlagfű elleni küzdelemben és a prevencióban egy hatékony és természetes alternatíva a sóterápia, mely egyaránt alkalmazható belsőleg - ionizált, sópárás levegő belélegzésével - és külsőleg - orr- és szemöblítéssel.

A nyári allergia szezon során sajnos évről évre egyre többen küzdenek a kellemetlen tünetekkel, gyakori tüsszögéssel, orrdugulással, szem irritációval, bőrkiütésekkel és még sorolhatnánk.

Gyógyszerek alkalmazásával persze lehet átmenetileg csökkenteni a tüneteket, és erre akut esetekben szükség is van, azonban a hosszú távú tünetmentességet csak az okok megszüntetésével és a szervezet öngyógyító képességének megerősítésével lehet elérni.

Sóterápia az allergia ellenEhhez nyújt hatékony segítséget a himalájai kristálysó, mely egy természetes antihisztamin hatású anyag, ezáltal rendszeres használata megakadályozza, hogy az allergiás tüneteket kiváltó hisztaminok a különböző allergének hatására működésbe lépjenek.

Emellett a kristálysó előnye, hogy természetes negatív ion forrás, szerkezetéből negatív ionok lépnek ki a levegőbe. Tudományos kutatások igazolják, hogy bizonyos allergiát kiváltó anyagok, mint például a por vagy a pollenek, pozitív elektromos töltéssel rendelkeznek. A negatív ionok csökkentik ezen pozitív töltésű anyagok allergenitását a légzőrendszer sejtjeiben.

Hogyan alkalmazható a sóterápia az allergia ellen?

  • belsőleg – sópára belélegzésével a Sóbarlangban, Kristálysó Ivókúra fogyasztásával
  • külsőleg – az allergia által leginkább érintett testrészek: szem, orr, bőr enyhe kristálysó oldattal való kezelésével.

A tapasztalatok szerint a kettő kombinációja: a tiszta és stabil sópárás klímát nyújtó Sóbarlang terápia és a mindennapos otthoni sóterápia együttes alkalmazása a leghatékonyabb az allergia kellemetlen tüneteinek megszűntetésére.

Forrás: www.kristalysobarlang.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top