Egészség

Testi és szellemi utánpótlás

A hölgyek többsége azért nem szed multivitamin készítményeket, mert fél az esetleges súlygyarapodástól.

Az épült be a köztudatba, hogy a multivitaminok fokozzák az étvágyat, ezáltal testsúlygyarapodás okozhatnak. A Pharmaton Vital kapszula a legtöbb multivitamin készítménnyel ellentétben nem okoz testsúlygyarapodást. Ez a G115 ginsengkivonat szénhidrát- és lipidanyagcserére gyakorolt jótékony hatásának köszönhető. Az átlagos testsúlyváltozás a Pharmaton Vital kapszula esetében 3 hónapos szedést követően csak 0,1 kg*, míg a ginseng nélküli kizárólag multivitamint szedők esetében a súlygyarapodás 0,8 kg volt.

*Caso, Marasco: Egy ginsengkivonattal dúsított multivitamin-készítmény dupla-vak tanulmánya. Drugs Exptl. Res. XXII (6) 323-329 (1996)








Több mint multivitamin

+ G115 ginsengkivonat
+ vitaminok
+ ásványi anyagok
+nyomelemek

A Pharmaton Vital – különleges összetételének köszönhetően – serkenti a szellemi aktivitást és a fizikai teljesítményt.



ginseng (G115) kivonat növeli a sejtek oxigénfelvételét, ami javítja a memóriát, fokozza a koncentrációs képességet. Stressz esetén regenerál, egyszerre stimulálva szellemi és testi erőnket. Javítja a szervezet tanulási és emlékezőképességét.
A létfontosságú vitaminok javítják a szervezet anyagcseréjét, működését és erősítik az immunrendszert. Az ásványi anyagok és nyomelemek támogatják az alapvető testi folyamatokat.

• Immunrendszer: C-vitamin
• Csontok, fogak: D-vitamin, kalcium, magnézium, foszfor, fluor
• Bőr, haj: A-vitamin, B5-vitamin, cink
• Idegrendszer: B1-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, nikotinamid, kalcium, mangán
• Vérkeringés, vérképzés: rutin, K-vitamin, B6-vitamin, vas, réz
• Anyagcsere: B2-vitamin, B5-vitamin, B7-vitamin, foszfor, kálium, réz
• Izomműködés: kálium
• Antioxidáns hatás: A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, cink




Érezni fogod a hatását




Manapság szokatlan mértékben nő a különböző kombinált készítmények választéka, amelyek a hasznos vitaminok és a szükséges ásványi anyagok bevált kombinációját tartalmazzák. Egyes multivitaminokat további hasznos anyagokkal, például lecitinnel, kolinnal, rutinnal, linolsavval, linolénsavval vagy ginsenggel dúsítják. A vitamin kiválasztásakor érdemes olyan terméket előnyben részesíteni, melyet klinikai vizsgálatok keretében embereken is kipróbáltak. Az ilyen orvosilag is igazolt hatású készítmények közé tartozik a svájci Pharmaton cég készítménye, a ginsenget, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó Pharmaton® Vital kapszula, amely egyesíti magában a kelet bölcsességét a nyugat csúcstechnológiájával, ráadásul több tucat klinikai tanulmány is igazolja kivételes hatékonyságát.


Tedd próbára te is! Ha szeretnél többet is megtudni a fáradtság leküzdéséről, a ginseng hatásairól és a Pharmaton Vitalról, kérj egy ingyenes, 32 oldalas „Küzdelem a fáradtság ellen” című információs füzetet, és hozd magad csúcsformába!

Kérem a “Küzdelem a fáradtság ellen”  információs füzetet! »







A Pharmaton Vital kapszula recept nélkül kapható, egészségpénztárban elszámolható gyógyszer.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top