Egészség

Én és az Actimel…

Molnár Mariannak hívnak, 36 éves vagyok, Budapesten élek a férjemmel és két gyermekünkkel. Az életem kész rohanás, hiszen a munkám mellett háztartást vezetek és gondoskodom a családomról is.




Ez azt jelenti, hogy három fronton kell helyt állnom – üzletasszonyként, háziasszonyként és anyaként.

Mivel én vagyok a család motorja, fontos, hogy nap mint nap jó formában legyek. Ezért úgy döntöttem, hogy idén még jobban odafigyelek az egészségemre. 

A legutóbbi ’nagybevásárlásunk’ alkalmával az egyik hipermarketben odalépett hozzám egy kedves hostess hölgy és a kezembe nyomott egy palack Danone Actimelt. Láttam már a reklámját a TV-ben, de nem tudtam, hogy pontosan mi is ez. Majd a hostess elmagyarázta, hogy ez egy olyan probiotikus joghurtital, amely L.Casei Defensis nevű élőkultúrát tartalmaz és ezáltal hatékonyan támogathatja a szervezet természetes védekezőképességét.





Azóta minden reggel megiszom 1 palack Actimelt – ennek már több, mint 2 hete – és nagyon meg vagyok elégedve, mert végre kellemes a közérzetem. Ez nagyon jó, mert ezidőtájt az elmúlt években ez nem így volt. Sőt a férjem és a gyermekeim is nagy örömmel fogyasztják az Actimelt, hiszen mindenki megtalálta a maga számára legmegfelelőbb ízt. A gyerekek az epreset szeretik, a férjem a vegyesgyümölcsöset, magam az édesítettet kedvelem.

Írd meg nekünk a saját Actimel élményedet! A 10 legjobb történetet Actimel ajándékcsomaggal díjazzuk!

További információk a termékről: www.actimel.hu  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top