Egészség

Actimel – finom támogatás a természetes védekezõképességhez

Nap mint nap érnek bennünket olyan környezeti tényezõk, melyek kihívást jelentenek védekezõképességünknek.

Ilyenek pl. a hirtelen hőmérséklet-változások, baktériumok vagy a stressz.
A Danone Actimel® rendszeres fogyasztása természetes módon támogathatja védekezőrendszerünket.

Mi az Actimel?





Az ACTIMEL® az „ACTIve MELk” flamand szavakból származik, jelentése „aktív tej”. A tejtermékek új generációját képviseli, az ún. probiotikus termékek közé tartozik. Az Actimel® a hagyományos joghurtkultúra* mellett L. Casei Defensis® probiotikus élőkultúrát is tartalmaz .

Csak az Actimelben® található 10 milliárd L. Casei Defensis® (1 palack Actimel®-ben (100 g) 10 milliárd L. Casei Defensis® élőkultúra található), amely ott is hat, ahol a hagyományos joghurtkultúra* már nem.



Tudományos kutatások igazolják, hogy az Actimel® rendszeres fogyasztása támogathatja szervezetünk természetes védekezőrendszerét.


Hogyan és hol fejti ki hatását az Actimel?






Az L. Casei Defensis® mint probiotikus kultúra a hagyományos joghurtkultúrákkal* szemben jobban ellenáll a gyomor- és epesavaknak.






Így még élő állapotban, nagy mennyiségben jut el a bélrendszerbe. Az L. Casei Defensis® ott is hat, ahol védekezőrendszerünk 70%-a található. Így finom támogatást nyújthat szervezetünk természetes védekezőképességéhez.


* Hagyományos joghurtkultúra = olyan kultúra, amely Str. thermophilus és Lb. bulgaricus törzseket élő formában tartalmaz. A késztermékben a két törzs minimum 107 élőcsíra/g mennyiségben megtalálható.

Még nem próbáltad? Próbáld ki most! Az Actimel már 3 ízben kapható: édesített, vegyes gyümölcsös és epres.

További információk a termékről: www.actimel.hu     

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top