Egészség

Viszlát gödröcskék!

A NIVEA body Good-bye Cellulite anit-cellulitisz krémzselé láthatóan csökkenti a narancsbõr jeleit.

Hogy működik?





Az L-Karnitin olyan összetevő, ami természetesen is előfordul a bőrben. Szerepe a zsír lebontásában van: elősegíti a zsírmolekulák energiává való átalakítását. Ezért nagyon fontos, hogy elegendő mennyiség legyen belőle bőrünkben.
A NIVEA laboratóriumának legújabb kutatási eredménye: a Good-bye Cellulite anti-cellulitisz krémzselé. Különleges formulája, az L-Karnitin, hűtő-hatást fejt ki a bőrre, mely serkenti a vérkeringést.
A NIVEA body Good-bye Cellulite anti-cellulitisz krémzselé rendszeres használata a narancsbőr tüneteinek látható enyhüléséhez vezet a test megfelelő részein.

Bizonyított eredmény: 2 hét után a bőr felszíne láthatóan tónusosabb és simább lesz. 4 hét után a mélyebb cellulitisz jelei is láthatóan csökkennek.
Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Mi a cellulitisz?
Akkor alakul ki narancsbőr, ha túl sok zsír gyűlik össze a bőr mélyebb rétegeiben, a kötőszövet alatt. A bőr felülete egyenetlen lesz, elveszti rugalmasságát és gödrök alakulnak ki.
Jól tudjuk, hogy az anti-cellulitisz masszázs a test megfelelő területein – különösen a combon, a fenéken, a hason – csökkenti a narancsbőr tüneteit, mivel serkenti a vérkeringést.
A NIVEA body Good-bye Cellulite anti-cellulitisz krémzselé combon, fenéken és hason történő használata is bizonyíthatóan csökkenti a narancsbőr tüneteit.

Felhasználási javaslat:
Naponta egyszer-kétszer vigye fel a krémet a test megfelelő területeire – a combra, a fenékre és a hasra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top