Egészség

Gyors támadás a narancsbõr ellen!

NIVEA body Good-bye Cellulite Tapasz egyenletes L-Karnitin kibocsátással. Olvasd el a termékleírást és, hogy hogyan használd, a gyors hatás érdekében!





Hogyan működik?
A cellulitisz megjelenése a bőr mélyebb rétegeiben, a kötőszöveg alatt felhalmozódó zsírrétegnek köszönhető.

Az L-Karnitin természetesen is megtalálható a bőrben. A zsír lebontásában játszik szerepet – pontosabban a zsírmolekulák energiává történő átalakításában. Ezért nagyon fontos, hogy elegendő mennyiségű L-Karnitin legyen a bőrben.

A NIVEA body Good-bye Cellulite Tapasz ugyanezt a bőrazonos formulát tartalmazza.

A NIVEA body Good-bye Cellulite Tapasz gyors, koncentrált hatása a bőr folyamatos L-Karnitin ellátásán alapul. Már az első felvitel után jelentősen megnő a bőrben lévő L-Karnitin mennyisége.

Ezért a NIVEA body Good-bye Cellulite Tapasz segítségével a bőr zsírt tartalmazó szöveteiben is növekszik az L-Karnitin mennyisége.

Ez pontosan mit is jelent?
Hetente 2-3 alkalommal a bőrre ragasztva a NIVEA body Good-bye Cellulite Tapasz azonnal hatni kezdenek a kívánt testrészeken – comb, fenék és has – egyéb erőfeszítés nélkül.

Bizonyítottan gyors hatás:
Már három alkalom után a bőr felszíne láthatóan szebb és simább lesz. Négy hét elteltével a cellulitisz jelei láthatóan csökkennek.
Használata:
8 héten keresztül, nappalra vagy éjszakára helyezze fel a problémás területre (heti 2-3 alkalommal). Maximum 8 órán keresztül hagyja fent a tapaszokat az optimális hatás érdekében. Teljes körű cellulitisz kezeléshez használja a NIVEA body Good-bye Cellulite krémzselét, a kívánt testrészeken napi egy-két alkalommal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top