Egészség

Mindennapi kényeztetés

Bõrünk jelenti a tökéletes védelmet testünk számára, ezért van a leginkább kitéve a környezeti hatásoknak, legyen az idõjárásváltozás vagy apróbb hámsérülések. Kényeztessük, mert megérdemli!

Hogy hogyan érezzük magunkat bőrünkben, hatással van a hangulatunkra, és így az egész napunkra, sőt a teljesítményünkre is. Bőrtípusunktól függően különböző dolgokra vagyunk érzékenyek, eltérő bőrápolókra van szükségünk.
Gondoljunk bele, hogy egy nap alatt mennyi behatás éri bőrünket. Kezdve a reggeli zuhannyal, ahol a víz gyakran kemény és klóros, majd a munkahelyünkkel folytatva, ahol lehet, hogy a légkondicionálótól száraz a levegő.


Az egyes bőrtípusok eltérően öregszenek, máshogy reagálnak a napsütésre, eltérő, hogy milyen mértékben vesztik el rugalmasságukat, mennyire hajlamosak a kiszáradásra, ráncosodásra.

Jellemző, hogy napjainkban az öregedés jelei előbb jelentkeznek, korábban ráncosodunk. Mindez köszönhető a levegő és a víz szennyezettségének, a túlzott lelki igénybevételnek, melynek ki vagyunk téve. A dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás, rendszertelen étkezés nagy ellenségei a bőrnek. Életmódunkon tudunk változtatni, és ezzel sokat javíthatunk bőrünk esélyein.
Sokan még mindig úgy gondolják, hogy a bőrápolás elegáns hobbi, holott valóban szükséges, és hozzátartozik mindennapjainkhoz. Ez a törődés kell a testünknek és a lelkünknek is, hogy magunknak is szenteljünk egy kis figyelmet.

Bőrünk éjszaka tud a legjobban pihenni, akkor regenerálódik és a testápolók, krémek összetevői ekkor tudják a legjobban kifejteni hatásukat.
A NIVEA body Q10plus Bőrfeszesítő Aktív Testápoló visszaállítja a bőr természetes Q10 szintjét, és ellátja azt kreatinnal, mely erősíti a bőr szerkezetét és javítja feszességét. Egy kényeztető fürdő után kenjük be magunkat testápolóval, és már tényleg csak pihenéssel törődjünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top