Egészség

L-KARNITIN A NARANCSBÕR ELLEN

Narancsbõr ellen nincs olyan módszer, mely garantálná tökéletes és végleges eltüntetetését. Egyetlen természetes ellensége az L-karnitin, mely a bõrünkben is megtalálható. Nem árt hát közelebbrõl is megismerni jótékony hatását!

Az L-Karnitin egy természetes anyag, mely az emberi szervezetben, valamint az állati és növényi eredetű táplálékokban fordul elő. A táplálékok közül az állati eredetűek tartalmazzák nagyobb mennyiségben. Ezen belül is az úgynevezett vörös húsokban van belőle a legtöbb. Az L-Karnitin szükségletet két forrás fedezi: a szervezet saját L-Karnitin termelése (bioszintézis), valamint a táplálékokból felszívódó mennyiség.

Az L-Karnitin termelés a szervezetben csak a 14. életév után fejlődik ki teljesen, és idős korban ismét csökkenő tendenciát mutat. Feladata, hogy a szervezetben az energia termeléséhez szükséges zsírsavakat elszállítsa oda, ahol azok energiává alakulnak.


Számos felhasználási területe létezik, sportolók alkalmazzák étrend-kiegészítőként, az orvoslásban szív- és érrendszeri megbetegedések esetén, illetve a bőrápolásban.

 

 

 

 

 

 

A NIVEA kutatói is ezt a hatóanyagot használták fel a legújabb innováció, a NIVEA Good-Bye Cellulite Anti-Cellulit krémzselé összeállításakor. A zselé formula hűtő hatást fejt ki a bőrre, mely serkenti a vérkeringést, így a zsírégetést is.
2 hét után a bőr felszíne láthatóan tónusosabb és simább lesz. 4 hét után a mélyebb cellulit jelei is láthatóan csökkennek.

Nézd meg a honlapot! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top