Egészség

Gödröcskék a combunkon

Avagy kedvenc gyümölcsöm, a narancs. Egy örök probléma, mely soha nem hagyja nyugodni a nõket. A narancsbõr mítosza és mielõbbi eltüntetése különösebb ráfordítás nélkül

A narancsbőr korra, testsúlyra és nemre való tekintet nélkül jelentkezik, és már egész pici korunktól, ahogy bőrünk idősödik, egyenes út vezet kialakulásához. Bizonyos típusok, a nagyon nőies alkatúak inkább hajlamosak a narancsbőr kialukálására. Combunk, fenekünk, hasunk van leginkább kitéve veszélynek. Mindössze néhány feltételnek kell teljesülnie, és máris szert tehetünk erre a bosszantó problémára.

Ha nem mozgunk, gyorsételeken élünk, sokat dohányzunk, akkor nem járunk messze az első kis gödröcskéktől, melyek nem az arcunkon fognak megjelenni. A narancsbőr kialakulása hosszú folyamat és megelőzhető, illetve, ha már kialakult, lehet javítani a helyzeten.

Első jel, hogy a bőr veszít rugalmasságából, kevésbé feszes, bepuhul. Ezt látjuk

kívülről, de belül már sokkal előbb elkezdődött a folyamat. A vérellátás és a nyirokkeringés lelassult, zsír rakódott le a kötőszövet sejtjei közt, mely ezáltal meglazult és víz gyűlt össze alatta – ezek eredménye az egyenetlen bőrfelszín.

Segítségünkre lehet a NIVEA body Good-bye Cellulite anti-cellulit krémzselé, mely L-karnitint tartalmaz, és láthatóan, már két hét után csökkenti a cellulitisz jeleit. Hűsíti a bőrt, ezáltal serkentve a vérkeringést és a zsírégetést is.
Gyökeresen változtatnunk kell eddigi életmódunkon, ha látványos változást szeretnénk elérni. A mozgás, a NIVEA anti-cellulit krémzselé, a sok folyadékfogyasztás együttesen, egymást támogatva fejtik ki jótékony hatásukat.

Nemcsak külsőnk, hanem hangulatunk is változni fog, sokkal jobb lesz a közérzetünk, mivel újra jól érezzük magunkat bőrünkben.

Nézd meg honlapunkat! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top