Egészség

Újabb csemege a boltok polcain

A Cerbona Rt. legkedveltebb, legsikeresebb termékei a müzliszeletek, melyek fõként magyar alapanyagokból kifejlesztett változatos, kedvelt ízvilágú magas minõségû termékek.




A kiváló összetevőknek köszönhetően jól beilleszthetők bármely, egészségesen és mégis finoman étkezni kívánó gyermek vagy felnőtt étrendjébe.

Termékfejlesztőinknek köszönhetően, e kedvelt ízeket mostantól kezdve nem csak szelet formájában élvezhetjük. Már az áruházak polcairól kacsintgatnak ránk a hazai piacon is újdonságnak számító termékek: a Meggyes-csokis – , és a Gyümölcsös Müzlimix.


A Gyümölcsös Mixben az alábbi müzliszeletek alapanyagait egyesítettük: almás, fitt, gyümölcsös míg a Meggyes-csokis Mixben a csokoládés szelet olvad össze a meggyessel.


Fő összetevője mindkét csemegének az extrudált gabonapelyhek, melyek magas feldolgozási szintjüknek köszönhetően könnyen emészthető tápanyagforrások. Ízesítésüknek megfelelően az extrudált gabonapelyhek mellett különböző aszaltgyümölcsöket (alma, meggy, szilva, sárgabarack, meggy) is tartalmaznak.





Ezáltal a gyümölcsök egész évben fogyaszthatók, igaz megszokott formájuktól eltérő módon. Ennek ellenére élvezeti értékük megmarad.
A gyümölcsök mellett az olajos magbelek (földimogyoró, mogyoró, napraforgómag) kedvező zsírsav összetétele, valamint magas kálium és foszfor tartalma járul hozzá az egészség megőrzéséhez. Az egyéb fontos összetevőknek, mint a méz, és a lecitin, melyek igen fontosak a szervezet számára, minden ember rendszeres táplálkozásában helyet kell kapniuk.

A vidám színben pompázó müzlimixek kis kiszerelésben kaphatóak, így elfér akár a női táskák rejtekében is.

Tejjel, tejtermékkel, gyümölcslével összekeverve könnyen és gyorsan elkészíthetők, de önmagukban fogyasztva is ízletesek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top