Egészség

Sportkocsit karácsonyra

Lezárult A Cerbona több mint fél éven át tartó nyereményjátéka. Több száz nyeremény talált gazdára, a fõdíj nyertesének pedig egy sportos és nyitott Peugeot 206 CC-t hoz majd a Jézuska.





Mindössze 5 db Cerbona müzliszelet vonalkódot kellett összegyűjteni és beküldeni ahhoz, hogy miénk lehessen a rengeteg értékes ajándék egyike. Májustól havonta került kisorsolásra 50 db Norbi Titok I-II. könyv, és összesen 6 szerencsés pályázó egy teljes kényeztető wellness hétvégét tölthetett el párjával a négycsillagos Gróf Apponyi Kastélyszálló vendégeként.



A fődíj sorsolására november 11-én 10 órakor került sor a Cerbona Rt székházában, Székesfehérváron.





A sorsolás közjegyző jelenlétében, a Szerencsejáték felügyelet ellenőrzésével, szigorú szabályok szerint zajlott, melyet a Fehérvár Rádió élőben közvetített. A nyereményjáték időtartama alatt rekord mennyiségű levél érkezett be, összesen 43283 darab, mely egyértelmű bizonyítéka a Cerbona müzli szeletek népszerűségének.








 


Az autó szerencsés nyertese egy fiatal noszvaji hölgy lett, aki már vadonatúj Peugeot-jával indulhat útnak a karácsonyi rokonlátogatásra, s a napsütés visszatértével már nyitott tetővel szelheti az országutakat sportos kabrióján.


 



Aki a Cerbona ajándékainak köszönhetően szintén szeretne egészségesebb, szebb, karcsúbb vagy éppen sportos és nyitott lenni, az már most elkezdheti a vonalkódok gyűjtését, hiszen jövőre ismét nagyszabású nyereményjátékok várják a hűséges vásárlókat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top