Egészség

Reggeli ételek – minden napszakra

A Cerbona Rt-nél termékfejlesztõink kiemelt munkájához tartozik, hogy a már meglévõ termékeken túl, további egészséges, tápláló finomsággal rukkoljanak elõ.




Fontos számunkra, hogy mindig olyan élelmiszert készüljön, mely – amellett, hogy ízletes – az egészségtudatos táplálkozásnak hódolók igényeit is kielégíti.

A reggeli ételek termékcsalád tagjai kezdetben főleg édes ízesítésű termékek voltak, de egyre inkább előtérbe kerül a fitt életmódnak megfelelő, inkább natúr jellegű termékek fejlesztése.

Legújabb pelyhünk a Fitt teljes kiőrlésű búzapehely, mely magas rosttartalmánál fogva könnyebbé teszi emésztésünket, biztosítja a



jó közérzetet.

A termékben található liofilezett (fagyasztva szárított) gyümölcsök a legkíméletesebb szárítási eljárással készültek, mely megóvja a gyümölcs eredeti szerkezetét és károsodás nélkül megőrzi értékes beltartalmi tulajdonságait is. (vitamint és ásványi anyag tartalmát, illatát, ízét és színét.)
Ezáltal a liofilezett gyümölcs könnyű és ropogós, rendelkezik a friss gyümölcs szinte teljes vitamintartalmával, s nincs utólag sem aromázva, sem cukrozva, sem színezve.

A megszokott kristálycukor helyett, a terméket fruktózzal édesítettük, mely egyenletesen emeli meg a vércukorszintet, és folyamatos energia-utánpótlásról gondoskodik.

Kedvező tulajdonsága a Fitt pehelynek, hogy sokféleképpen fogyasztható, változatos kiegészítőkkel (gyümölcsök, gyümölcskészítmények, joghurt, tej, stb…) egyszerűen és gyorsan dúsítható.





A Rubint Réka ajánlásával ellátott UpDate 2-es új termékünk, már az alábbi üzletek polcain kínálja magát:

Metro,
Cora,
Interfruct,
Auchan,
Tesco (októbertől)



 






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top