Egészség

Cerbona-Norbi tészták

Tészta iránti vágyát még talán senkinek sem sikerült elnyomni magában. Ezentúl nem is kell kísérleteznünk tûrõképességünkkel. A Cerbona-Norbi tészták teljes kiõrlésû búzaõrleménybõl, tojásfehérje felhasználásával készültek





Barna színe első látásra furcsának tűnik, hiszen tésztáknál ilyennel még nem találkozhattunk. (Emlékszel? A fehér kenyér után megszerettük a barnát. Most végre kipróbálhatjuk a barna tésztát is!)



Színét a teljes kiőrlésű búzának köszönheti. A búza koptatása, és őrlése során a keletkező héjrészeket, vagyis a korpát nem választják el a búzaszem többi alkotójától. Így a szokásos fehéráru, barnás színezettel lesz tarkítva. Ezek a barna pöttyök, a rostban gazdag, emésztésünk számára rendkívül egészséges korparészek.




Norbi programja szerint ezek a termékek az UpDate rendszerben 2-es kódnak felelnek meg, azaz fogyasztásuk délután háromig ajánlott.

Legújabb tészta-családunk tagjai három formátumban vigyáznak alakunkra, s egészségünkre egyaránt: orsó, spagetti, szarvacska – van miből válogatnunk.








 
















 


 


 


Nézd meg a honlapot!»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top