Egészség

Napozzunk és védjük magunkat!

Manapság egyre magasabb fényvédõ faktorral kerülnek az üzletekbe a napozáshoz való készítmények. Nem véletlen, hisz védenünk kell magunkat a sugárzás ellen. Most olyan termékeket ajánlunk, amelyek speciális igényeket is kielégítenek.





Vichy Capital Soleil gyerekeknek

A Laboratoires Vichy Capital Soleil gyerek-napozókészítményeiben a szabadalmazott Mexoryl® XL fényszűrő-rendszer részeként a szűrőrészecskék szoros hálót alkotva hiánytalan és a víznek különösen ellenálló védelmet biztosítanak. Így a Capital Soleil naptejek UVA és UVB sugarak elleni védelme még hatékonyabb, és megvédi a gyerekeket a napozás sokféle kockázatától.

A Capital Soleil gyereknapozók felkenéskor egy darabig láthatóak maradnak, hogy a gyerek bőrét mindenhol egyenletesen be tudjuk kenni. Ebben segít még az SPF 30-as napozó spray kiszerelése is, amelynek könnyű, gyümölcsös illatát is úgy fejlesztették ki, hogy a gyerekek ízlésével találkozzon. Az SPF 60-as naptej az érzékeny bőrű gyerekeknek is megfelel, ezért illatanyag-mentes.

A Capital Soleil gyereknapozói többszöri fürdőzésnek is ellenállnak, homokállók és fotostabilak (azaz nem bomlanak le a nap által termelt hő hatására).

Kapható: 30-as és 60-as fényvédő faktorral






Dr. Hauschka: 100% ásványi fényvédelem

A Dr. Hauschka természetes napvédő és ápoló készítmények 100%-ban természetes, ásványi fényvédelemmel készülnek, láthatatlan védőpajzsot képezve bőrünkön.
Az ártalmas UVA és UVB sugarakat a készítmények visszaverik. A kémiai fényvédőt tartalmazó krémekkel ellentétben fényvédő hatásuk a felhordás után azonnal érvényesül.
A Dr. Hauschka természetes napvédő készítmények növényi olajok, ellenőrzött biológiai termesztésből származó vagy vadon gyűjtött növényekből készített esszenciák és valódi éterikus olajok kompozíciói. A bőr nedvességtartalmának megőrzését segíti a jojobaolaj, amely a gesztenyekéreg-kivonattal együtt ápolja és stabilizálja a napozás által igénybevett bőrt. Az ásványi pigmentek fényvédő hatását a gesztenyekéreg aeculin-tartalma tovább fokozza.

Kapható: 8,15, 20, 22-es fényvédő faktorral és napozás utáni készítmény formában






La Roche-Posay: ANTHELIOS XL

Az ANTHELIOS nagy hatékonyságú fényszűrő rendszere különleges védelmet biztosít a Nap káros sugaraival szemben. Az ANTHELIOS MEXORYL® XL és a MEXORYL®SX fényszűrők kombinációja rendkívül erősen véd az UVA/UVB sugarak teljes spektrumával szemben, a bőrt még a láthatatlan sejtkárosodástól is megóvja.
Az Anthelios XL termékek illatanyag-mentesek.
Az idén az Anthelios XL SPF 60+ napvédőkrém már színezett változatban is kapható, mely a maximális védelem mellett természetes barna színt is ad a bőrnek.






Sothys: Cellu Guard termékcsalád


A termékek a legújabb generációs UVA és UVB szűrőket tartalmazzák, hogy a maximális védelem mellett megerősítsék a bőr természetes védekező mechanizmusát.

1. Age-defying protecting cream SPF 10 ****
Ránctalanító hatású védőkrém arcra. Tavasszal és nyáron az erős UV-sugárzásban nappali krémként is használható.
• Nem olajos, azonnal felszívódik, és nem hagy ragacsos érzést maga után.
• Ellenáll a verejtékezésnek is.

2. Age-defying repairing cream
Napozás utáni hűsítő, nyugtató, ránctalanító és regeneráló arckrém mangóvajjal. A bőrt feszesen és tökéletesen hidratáltan tartja.






Avon Bronze Bőröregedés-gátló napvédő termékek


A 25 éves kor felett ajánlott Avon Bronze Bőröregedés-gátló napvédők természetes fényvédő anyagot tartalmazó növényi kivonatok kombinációjából készült Skin Screen komplexszel teljes védelmet nyújtanak a leégés ellen, emellett segítenek a bőr feszességének megőrzésében.

A család tagjai:
Avon Bronze bőröregedés-gátló napvédő arckrém SPF30
Avon Bronze bőröregedés-gátló naptej SPF10
Avon Bronze bőröregedés-gátló, napozás utáni hűsítő balzsam






Lancôme Soleil termékcsalád


A Soft Skin™ technológia gondoskodik az igazi élvezetről – valamennyi termék finoman olvad bele a bőrbe, bársonyos bőrfelületet hagyva maga után. A bőr selymes, nem fénylik, nem ragad, nem kelt zsíros hatást.

A Glicerol intenzíven hidratál, a fehér virágokból kivont méz pedig biztosítja a hosszantartó ápoló, nyugtató hatást.

A termékcsalád tagjai :
Ránctalanító krém arcra (SPF 20, SPF 15)
Testápoló spray (SPF 15)
Testápoló tej (SPF 20, SPF 15, SPF 10)






NIVEA SUN


A NIVEA SUN termékei az ausztrál szabványoknak megfelelő UVA-szűrőt tartalmazzák, amely 90%-ban kiszűri az allergiás megbetegedések, valamint a bőr idő előtti öregedéséért felelős UVA-sugarakat. Különösen széles választékukban mindenki megtalálja a saját bőrtípusának megfelelő terméket.

A NIVEA Bőrfeszesítő Naptej 15-ös fényvédő faktorral és E-vitaminos hatóanyagaival védi a bőrt a leégés ellen, a benne lévő különleges bioszacharid segítségével pedig megóvja bőre feszességét és rugalmasságát.

Hódítási esélyeinket nagyban fokozza a 8-as fényvédő faktorral ellátott NIVEA Sun Selyemfényű Naptej, amely apró aranyszínű szemcséivel ragyogó tónust kölcsönöz a bőrnek a napfényben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top