Egészség

Tavaszi illatok

Kisüt a nap, kellemes szél fúj. Te is szeretnéd a tavasz illatait magadon viselni? Összegyûjtöttük neked a legjobbakat!





Yves Saint Laurent: Paris

PARIS az Yves Saint Laurent-tól. Egy nyalábnyi virágos, fás illat, mely a májusi rózsa és írisz jegyében született. Ragyogó, kifinomult, finom és nőies illat. A nőnek, aki bízik saját csáberejében, aki ég a vágytól, hogy a szerelem megérintse.






Estée Lauder : Pleasures


Fehér liliomok és ibolyák virágzása.
Fekete orgonák és fehér petúniák bujasága.
A Baie rose (rózsabors) egyedülálló bizsergése.
Ahogyan kinyílik, modern, romantikus ragyogással veszi körül a nõt.






Yves Saint Laurent : Baby Doll Light


A szellemes és divatos nő parfümje. A gyümölcsös, virágos illat nyitányát a friss grapefruit, a rebarbara és a ribizli szólaltatja meg. A szívillat a vadrózsa jegyeit hordozza, a fahéj, a gyömbér és a frézia fűszerességével kiegészülve. A gránátalma és a cédrus meleg, simogató akkordjai az elmélyültséghez adnak fogódzót.







Yves Rocher: Pure Désir de Lilas

Az orgona a tavasz és az újjászületés szimbóluma. Hordd magadon illatát, és pompázz, mint a gyönyörű, lila virágok!







Carolina Herrera: 212

Nagyvilági, trendi illat, fiatal, dinamikus nőknek. Összetevői: a narancsszirom, a gyöngyvirág és a gardénia kiemelik viselője nőiességét.






Les Belles de Ricci: Cherry Fantasy


A Cherry Fantasy pezsgő és friss.
Jellegzetes, cseresznye alapú illata a gyümölcsös frissességet és a tavasszal kipattanó rügyek könnyedségét, üdeségét hordozza magában. Az alapjegy tavaszi fuvallatát a citrusos összetevők, a grapefruit és a bergamott, valamint a pikáns feketeribizli frissítik.
Olyan nőnek, aki inkább a pozitív oldalukról közelíti meg dolgokat.






Ralph Lauren: Blue


“Egy olyan illatot akartam kreálni, amely megragadja a hűs, tiszta víz érzését és a napos, kék ég ragyogását.” Ralph Lauren

A Ralph Lauren Blue egy szexi, friss illat magabiztos, gyönyörű hölgyeknek. A lótuszvirág, jácint, peónia illata kiteljesedik a rózsa és jázmin hatásától.






Giorgio Armani: Sensi White NOTES

Először friss gyümölcsök illata varázsol el minket, majd illatozó virágok vesznek le a lábunkról, végül a megnyugtató fás alap teszi teljessé az illatkompozíciót. A White Notes a Sensi frissebb, finomabb, kevésbé fűszeres változata, a lime, liliom és jácint illatával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top