Egészség

Mit kenjünk magunkra?

Ha otthoni megoldásra vágysz, vagy kiegészítenéd a kezelést, ma már sok-sok termék közül választhatsz. Segítünk eligazodni a narancsbõr elleni krémek forgatagában!







Dove – hármas hatás

A Dove a thalassoterápia értékes hatóanyagaira építette feszesítő termékcsaládját. Ha együtt használod a tusfürdőt, testápolót és gél-krémet, akkor a legtökéletesebb a hatás.

Ajánlott ára: tusfürdő: 619 Ft, bőrfeszesítő testápoló: 1 299 Ft, intenzív bőrfeszesítő gél: 1 899 Ft









Avon Solutions Bőrtökéletesítő, narancsbőr elleni színezett krémzselé
Optikailag is karcsúsít

A liposzómás bőrfeszesítő és színező krémzselé amellett, hogy hatékonyan veszi fel a harcot a narancsbőrrel, kis mennyiségű önbarnító tartalmának köszönhetően egyenletesen barna színt kölcsönöz, ezáltal optikailag is karcsúsít.

Hatóanyagai javítják és élénkítik a keringést, elősegítik a méregtelenítést, növelik a bőr feszességét, rugalmasságát.

Kapható Avon tanácsadónőknél, eredeti ára: 2999 Ft, bevezető ára: 1999 Ft







NIVEA Bőrfeszesítő Tusfürdő Masszázsfejjel és utántöltővel

A NIVEA új, ginkgo kivonatot tartalmazó tusfürdője masszázsfejének használatával fokozódik a vérkeringés és a sejtek regenerációja felgyorsul.

Ajánlott ára: 1369 Ft


 






NIVEA body Perfect Contour Karcsúsító Masszázs Krém

A Perfect Contour Karcsúsító Masszázs Krémet különösen a has, comb és fenék területeire fejlesztették ki. Az új formula bőrazonos Q10-koenzim és Iso-Protein kombinációját tartalmazza, mellyel regenerálja a bőr mélyebben fekvő rétegeit, javítja a bőr rugalmasságát és erősíti a kötőszövetet. A krémet kellemesen puha textúrája különösen alkalmassá teszi intenzív masszázsra.

Ajánlott ára: 2199 Ft






Yves Rocher: Spa Energie Vegetale 3D Body Definition Serum

A növényi alapanyagokból készült krém serkenti a sejtek aktivitását, és ezzel gyorsítja a raktározott zsírsejtek lebontását. A ginseng, guarana és andiroba hatását ötvöző szérum már hét nap alatt eredményt produkál, de ajánlott 28 napig használni!

Kapható az Yves Rocher üzletekben, ára: 6790 Ft









L’Oréal Paris PerfectSlim karcsúsító és feszesítő gélje

A PerfectSlim gél koffeintartalma meggyorsítja a zsírok lebontását, Par-Elastyl™ tartalma fokozatosan feszesíti a bőrt. A ginkgo hatóanyag serkenti a bőr mikrokeringését, ezáltal elősegíti a víz eltávolítását a szövetekből. Hatását négy hetes kísérlet során igazolták.

Javasolt ára: 4199 Ft











Vichy Liposyne


Klinikailag bizonyított kiújulást gátló hatás

Íme, itt a megoldás a gyógyszertárból: a Vichy Liposyne karcsúsító gél két egymást kiegészítő hatásánál fogva serkenti a beágyazódott zsírtartalékok kiürülését és négy hétig gátolja a narancsbőr kiújulását.


Kizárólag gyógyszertárban kapható, ajánlott ára: 5 999 Ft














Estée Lauder: Body Performance SLIM Anti-Cellulite Visible Contouring Serum



A szérum a cellulit kialakulásának okait, a kollagén szerkezet lebomlását és a zsír túlzott mértékben való tárolását orvosolja, ezáltal háromféleképpen fejti ki hatását:
Egy természetes bőrenzimmel együttműködve enyhíti a bőr göcsörtösségét. A bőr optimális működését serkentő exkluzív hőfejlesztő hatóanyag segíti a cellulit felszámolását. A bőr természetes védőképességét erősítve megakadályozza, hogy újra kialakuljon az eltüntetett cellulit.

Kapható a kiemelt parfümériákban, és az Estée Lauder üzleteiben, 200 ml ára 9 500 Ft






Lancôme Body Sculptesse

Ennek a kellemes illatú krém-zselének az a célja, hogy határozottan rajzolja meg a test körvonalát, megerősítse, és különleges textúrájának köszönhetően feszessé és a finom tapintásúvá tegye a bőrt. A selymes textúra és a feszesítő hatású összetevők révén a Body Sculptesse mint egy láthatatlan, frissítő hatású harisnya feszül a bőrre.

Kapható a kiemelt parfümériákban, és a Lancôme üzleteiben. Ajánlott ára: 10 900 Ft








Sothys – Thalassothys Body Contour Serum



A Sothys egyedülálló formuláját (Sculpturine®) tartalmazza, magas ásványi anyag és aktív hatóanyag összetétellel. Kisimítja a bőrt, és segít a zsírsejtek lebontásában. Eredményeit már a második héttől láthatod.

Kizárólag kozmetikusoknál kapható. Beszerzési helyekről információ a forgalmazónál kapható (214-5060). Ajánlott ár: 14 600Ft




Juvena Firming Performance – Testfeszesítő és finomító krém

A cellulitiszt 39%-kal, a narancsbőrt 24%-kal, a zsírszöveteket 7%-kal csökkenti. Az aktív hatóanyag komplex növeli a mikrovérkeringést, salaktalanít és felgyorsítja az anyagcserét. Feszesebb, erősebb és lágyabb bőrt ad. A gránátalma kivonat erősíti a bőr szövetet, antioxidáns és gyulladást csökkentő hatású. A fűszeres, gyümölcsös illat érzéki hatást nyújt.

200ml-es csomagolásban 8500 Ft-ért kapható a Douglas, Marionnaud, House of Beauty és a kiemelt parfümériákban.







Methode Jeanne Piaubert: Be Svelte
Légy Karcsú – Cellulitisz elleni spray


A spray formátum lehetővé teszi a 360 fokos használatot, ezáltal még a test legkevésbé hozzáférhető részeit is eléred majd. Használatával a zsírlerakódások megszűnnek, a bőr tónusosabbá, feszesebbé, ugyanakkor puhábbá válik.

Kapható a Douglas üzletekben, 11 600 forintért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top