Egészség

Müzliszeletet vacsorára!

Mindeddig azt hitted, hogy müzliszeletet csak reggelire vagy tízóraira ehetsz lelkiismeret-furdalás nélkül? Pedig létezik olyan, amelybõl 1-2 szeletet vacsorára is bátran bevállalhatsz!

Schobert Norbi
Ha kételkednél, most Schobert Norbi garantáltan meggyőz! S hogy miért adta védjegyét Norbi a Cerbona müzliszelethez?

– Mert a hazánkban kapható müzlik közül ez a legegészségesebb! Kevesebb finomított cukrot tartalmaz, nincs benne mesterséges édesítőszer, ezért a gyerekeknek, a fogyókúrázóknak, a kismamáknak és a sportolóknak is nyugodt szívvel ajánlom!

A Cerbona legújabb, magas rosttartalmú NORBI müzliszeleteinek alapja a legértékesebb cukor, a fruktóz, vagy más néven gyümölcscukor, amelyről azt kell tudni, hogy erőteljes édesítő hatása miatt negyedannyi elegendő belőle, mint a glükózból, és mivel a májon keresztül, fokozatosan szívódik fel, egyenletesen látja el a szervezetünket energiával.

Körülbelül negyedannyira emeli a vércukrot, mint hagyományos társai. Ezáltal elkerülhetjük a finomított cukrok káros hatását, amelyekre jellemző, hogy gyorsan felszívódnak, hirtelen megemelik a vércukorszintet, és erőteljes inzulintermelésre késztetik a hasnyálmirigyet, ennek következtében pedig szervezetünk újból édességre vágyik, és vége a fittségnek.

Ha a Cerbona új NORBI müzliszeletét sportolás előtt fogyasztjuk, folyamatos energiautánpótlást biztosítunk a szervezetünknek, így nagyobb teljesítményt érhetünk el, a fruktóztartalomnak köszönhetően pedig – mértékkel – ehetünk belőle vacsorára is! Jó hír, hogy gyümölcsös mellett különleges, koffeinmentes cappuccino ízben is kapható lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top