Egészség

A liszt új arca

A finom, nõi világba illõ csomagolás az õrlemények széles választékát rejti: a hagyományosak (finom liszt, rétes liszt, búzadara) mellett új, különleges összetételû termékeket fejlesztettünk ki (fogós liszt, teljes kiõrlésû liszt).





Ami közös bennük, hogy nagy hangsúlyt fektettünk az egészséges táplálkozási szempontokra (vitaminozás, élelmi rosttal történő dúsítás, teljes kiőrlés).

A Cerbona Rt. Búzamalmaiban csak ellenőrzött körülmények között termesztett, gondosan tisztított, minőségi gabonát őröl. Több évtizedes malomipari tapasztalattal és rendszeres, szigorú minőségellenőrzéssel garantálja termékeinek kiváló minőségét. Idén új termékekkel lepi meg a háziasszonyokat: a Szalagos lisztek különleges, új családjával.






 


 









Cerbona szalagos finomliszt


hozzáadott vitaminokat és vasat tartalmaz

A búza jelentős vitamin- és vasforrás, melynek nagy része az őrlés során elvész. A Cerbona a Szalagos Finom Lisztjének gyártása során B1, B2 vitaminnal, folsavval, vassal és niacinnal pótolta ezt a veszteséget.






Fogós liszt süteményekhez


A süteménykészítésben gyakorlott háziasszonyok tapasztalatát felhasználva állítottuk elő ezt a speciális lisztet, amely egyesíti magában a finomliszt rugalmas és alaktartó, valamint a rétesliszt jól nyújtható és csomósodásra nem hajlamos tulajdonságát. Ezért különösen alkalmas sós és édes sütemények készítéséhez.






Szalagos rétesliszt


Ez a búzaőrlemény kiválóan alkalmas piskóták, omlós sütemények és kekszfélék készítésére. Nagyobb szemcsemérete következtében jól nyújtható, csomósodásra nem hajlamos, ezért a rétesek kizárólagos alapanyaga. Hozzáadott vitaminokat és vasat tartalmaz.






Szalagos teljes kiőrlésű liszt


A teljes kiőrlésű lisztből készült ételekben fellelhető vitaminok, ásványi anyagok, rostok és más összetevők jótékony hatással vannak egészségünkre. A Szalagos teljes kiőrlésű búzaliszt nemcsak különféle hagyományos és reform sütemények és tésztafélék, hanem finom kenyérfélék készítésére is alkalmas mind kézi, mind pedig gépi úton.






Szalagos búzadara


A búzadara a búza értékes magbelsőjének nagyszemcsés őrleménye, mely kismértékben héjat is tartalmaz. Ajánljuk felfújtak, krémek, pudingok, császármorzsa, tejbedara készítéséhez!


















































































































Ételek Szalagos finomliszt Szalagos rétesliszt Szalagos fogós liszt süteményekhez Szalagos teljes kiőrlésű búzaliszt
Rántás
Szószok / besamel
Nokedli
Kelt tészták
Omlós tészták
Piskóta
Kevert tészták
Leveles tészták
Kekszek
Rétes
Palacsinta
Kenyér
Speciális sütemény

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top