Családi pénzügyek

Top 5 legdrágább sztáresküvő

A legfrissebb sztáresküvőn, ahol Kim Kardashian rebegve mondta ki az igent több tíz milliós ruhájában Kanye Westnek, átszámítva 3 milliárd forintot költöttek a mennyegzőre. És ezzel még nem övék a világ legdrágább celeblazgija.

Jessica Biel és Justin Timberlake

Átszámítva másfél milliárd forintot költöttek az esküvőjükre. Kibéreltek Olaszországban egy egész hotelt, és a szomszéd épületeket, hogy a paparazzik ne tudjanak fotót készíteni.

5 gigadrága celebesküvő
 

Kim Kardashian és Kris Humphries

Kim szereti a drága esküvőket, mert az előző ceremónia is majdnem 3 milliárd forintnyi dollárba került. Második férjének gyémántos Vera Wang ruhában mondta ki 2 millió dollárt érő virágok között az igent. Aztán 72 nap múlva el is váltak.

5 gigadrága celebesküvő
 

Katie Holmes és Tom Cruise

Ők hat milliárd forintot tapsoltak el az esküvőjükre. Egy 15. századi olasz kastélyt béreltek az eseményre, és rengeteg sztárt meghívtak. Az ő házasságuk 5 évig tartott.
 
5 gigadrága celebesküvő
 

Madonna és Guy Richie

Ők is másfél millió dollár, nagyjából 3 milliárd forintot költöttek a mennyegzőre.Ebből Madonna Stella McCartney ruhája 17 millióba került.
 
5 gigadrága celebesküvő
 

Chelsea Clinton és Marc Mezvinsky

Hillary és Bill Clinton lányának esküvőjén is milliárdokat költöttek, amit el sem tudunk képzelni. Csak ékszerre 250 millió forintnyi dollárt költöttek, virágokra pedig pont kétszer ennyit.

Top 5 legdrágább sztáresküvő
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top