Családi pénzügyek

Olcsó úticélok családi nyaraláshoz

Olcsó és gyönyörű úticélok Európában. Kezdjétek el időben tervezni a családi nyaralást, és sokat megspórolhattok.

1. Albánia

Elsőre talán ijesztőnek hangzik, de cseppet sem az. Nagyon olcsó a szállás és a tengerparton is kevés pénzért lehet finomságokat enni. Gyönyörű ország, és nagyon szeretik a magyarokat. Persze vaktában ne vágjunk bele, kérdezzünk ismerősöket, nézegessünk fórumokat, mert bele lehet futni ócska szállásba ugyanannyi pénzért, mint egy jóba.

2. Erdély

Egy hosszú hétvégét akár 50 ezer forintból ki lehet hozni, közel van, és gyönyörű a természet. Szállást rendkívül olcsón lehet találni. Dél-amerikai ismerősünknek leesett az álla a vendéglátástól.

3. Prága

Prága az egyik legkedveltebb úticélja a magyaroknak, 600 kilométer, autóval, busszal, vonattal hamar odaérünk. Érdemes figyelni a közösségi vásárlós oldalakat, hiszen szinte mindig lehet olcsóbb szállást találni rajtuk keresztül.

4. Montenegro

A balkáni ország egyre felkapottabb, és nem véletlenül, mert gyönyörű, mesebeli és titokzatos. Gyerekekkel is szuper úticél lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top