További friss hírek

Itt az ideje elfogadni, hogy a férfiak, mások mint mi

Itt az ideje elfogadni, hogy a férfiak, mások mint mi

Miért várjuk el a Férfiaktól, hogy ugyanolyanok legyenek, mint mi? Kinek lenne az jó?El kellene fogadnunk végre, hogy mások vagyunk. A Férfiakat azért szeretjük, mert Férfiak.

10 ötletes fotó koszorúslányokkal

10 ötletes fotó koszorúslányokkal

Az esküvő igazi fordulópont, amit minden szerettünkkel szeretnénk megosztani egy kicsit, az emléket pedig megörökíteni, mondjuk, így:

Letartóztattak egy 9 éves kislányt

Letartóztattak egy 9 éves kislányt

Az anyja hívta rá a rendőrséget.

Döbbenetes gyermekrajzok készültek a családon belüli erőszakról

Gyermekrajz-kiállítás nyílt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságon. Sokkoló, ahogy a gyermekek megörökítették, milyen élményekkel kell együtt élniük.

Kőbányai kilakoltatás: mi lesz a beteg gyerekekkel?

Hiába tüntettek a civilek, hétfőn az utcára került egy asszony Kőbányán, aki három gyereket is nevel. Megkérdeztük az önkormányzatot, mi lesz most a család sorsa.

Néha azt akarjuk, hogy a gyerek érje el azt, amit mi is! Tévedés?

Néha azt akarjuk, hogy a gyerek érje el azt, amit mi is! Tévedés?

Kamaszkorom egyik kedvenc Örkény-novellájának főhőse arról tűnődik, hogy mi minden lehetett volna belőle, ha másokra hallgat. Bármennyire mulatságos is ez a tűnődés, van abban némi igazság, hogy életünk során nagyon sokan próbálnak az általuk...

„Kokain és kaviár” – idős emberek vicces felirató pólókban

„Kokain és kaviár” – idős emberek vicces felirató pólókban

Mindannyian tudjuk, nincs annál bájosabb, mint amikor egy idős ember – akár akaratlanul is – lépést tart a kor hóbortjaival, divatirányzataival. Jöjjön néhány mókás felső és szívmelengetően kedves ember, akik nem mindig biztos, hogy tudják, mi van...

10 ok, amiért imádok babysitter lenni

10 ok, amiért imádok babysitter lenni

Cirka hét évvel ezelőtt, amikor először kerültem kapcsolatba kis gyermekkel babysitterként, még nem is sejtettem, hogy az írás mellett ennyire beleszeretek ebbe a babákkal teli világba.

Megölte fia gyilkosait az anya

Egy afgán asszony legkevesebb huszonöt tálibbal végzett, miután szeme láttára megölték a fiát.

A házasságkötő teremből egyből az állatorvoshoz rohantak

Aki állatbarát, az az esküvője napján is az.

Ez a cég a tavalyi év legjobb női munkahelye

A Győr közeli, rábapatonai Tutti Élelmiszer-ipari Kft. nyerte el a Legjobb Női Munkahely 2013 elismerést. A fagylaltporokat, instant termékeket és táplálékkiegészítőket előállító vállalat november 13-án vette át a díjat a Magyar Női...

7 dolog, ami elronthatja a párkapcsolatodat

7 dolog, ami elronthatja a párkapcsolatodat

A lángoló szerelem után jönnek az unalmasabb hétköznapok és a mindennapos, apró csábítások, melyek alattomosan tönkretehetik a gondosan felépített, ápolgatott kapcsolatot. Ha nem akarod újra a szinglik táborát gyarapítani, kerüld el ezt a 7 hibát!

Így tesztelik  a gyerekjátékokat a budapesti laboratóriumban

Így tesztelik a gyerekjátékokat a budapesti laboratóriumban

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság tesztlaborjában járt a Tudatos Vásárlók Egyesülete, és megnézték, hogyan tesztelik a gyerekjátékokat biztonsági szempontból. Amikor a plüssnyuszi gombszemét rángatja egy gép, na, az egy drámai pillanat.

Egyre több családnak jelent segítséget a gyed extra

A féléves adatokhoz képest szeptember végére csaknem másfélszeresére emelkedett a gyed extrában részesülő kisgyermekes családok száma.

Elkötötte szülei autóját – balesetet okozott

Kocsikázni akart a barátaival.

Több mint 60 ezren tüntettek az abortusz ellen

„Minden élet számít”, „A terhességmegszakítók gyilkosok!”, „Mondj igent az életre, mondj nemet az abortuszra!” - ilyen és ehhez hasonló feliratok voltak olvashatók a megmozduláson.

Reszkessetek betörők! – és szülők: mikor hagyhatod egyedül a gyereket?

Az biztos, hogy nincsen rá általános szabály, ami támpontot adna: attól függ. A szülő dolgát az is megnehezíti, hogy egyszerre szeretné önállónak nevelni és minél jobban megóvni a gyerekét.

Sokkoló adatok a gyermekházasságokról

Határozatot fogadott el az ENSZ-közgyűlés emberi jogokkal foglalkozó bizottsága, amelyben arra szólítja fel a világszervezet tagországait, hogy tegyenek meg minden szükséges lépést a gyermekházasságok ellen.

Felpofozta fia támadóját – börtönre ítélhetik

Fogházbüntetést kért a Tatai Járási Ügyészség egy édesanyára, aki lekevert egy pofont egy 13 éves gyereknek.

A kislányok a testhű Barbie-t választanák

A kislányok a testhű Barbie-t választanák

Hála istennek, a gyerekek még tudják, mi a természetes: a szupertökéletes Barbie helyett ők a narancsbőrös, testhű babát választanák.

Közoktatás: szív és ész viadala

Közoktatás: szív és ész viadala

Közoktatás – az új magyar szitokszó. Az utóbbi hetekben rengeteg cikk, tanulmány, vélemény látott napvilágot a magyar alsó- és felsőoktatással kapcsolatosan. Próbáltam nyomon követni az eseményeket, meglátni a lényeget, olvasni a sorok között és...

Felmentették a nemi csonkítás miatt meghalt lány orvosát

Egyiptomban csütörtökön felmentették azt az orvost, akit azzal vádoltak, hogy halálos kimenetelű nemi szerv csonkítást hajtott végre egy 13 éves lányon.

A becsület védelmében ölte meg a húgát egy férfi

Egy férfi a vádak szerint a családi becsület védelmében ölte meg húgát az Oroszországhoz tartozó Csecsenföld fővárosában, Groznijban.

Miért nem hagyják el a fiatalok a szülői házat?

Miért nem hagyják el a fiatalok a szülői házat?

A Kutatópont által végzett Magyar Ifjúság 2012 kutatás eredménye alapján a 15-29 éves magyar fiatalok 41 százaléka a közeljövőben nem szeretne elköltözni szülei lakásából. Nézzük meg, mi lehet ennek az oka!

Mi a legviccesebb sztori, amit gyerekként elhittél?

Mi a legviccesebb sztori, amit gyerekként elhittél?

Nem furcsa, ha egy gyerek fél a sötétben, vagy ha a kutyáktól tart. De vannak egészen furcsa vagy vicces hiedelmeik is a kicsiknek. Ezekből válogattunk.

El akarta csábítani az ápolónőt, aki a felesége szülésénél segédkezett

El akarta csábítani az ápolónőt, aki a felesége szülésénél segédkezett

Egyszerre lehangoló és felháborító történet...

Kiugrott az erkélyről a fogságba ejtett szolnoki nő

Az élettársa zárta ki.