Család

Feltette a netre a szülésvideóját az anyuka – mindenki kiakadt

Gemma Vaughan fiának, Olivernek a születését tavaly videón is rögzítették. Az asszony testvére, Emily szintén azt kérte, hogy a lánya születését ugyancsak vegyék filmre. Gemma azonban még ennél is tovább ment.

Amikor Gemma Vaughan tavaly világra hozta a fiát, Olivert, videón is rögzíteni akarta a szülés összes élményét – ahogy teszik ezt egyre többen.  A szívmelengető, “eleven” folyamat megörökítése ugyanis felbecsülhetetlen emlék sokak szerint. Ám a legtöbb édesanya a szülés intim pillanatait megtartja magának vagy családjának. Gemma viszont megosztotta életének egyik legszebb élményét az egész világgal, a felvételt ugyanis feltette a Youtube-ra.

Emily azt mondta, hogy számára megnyugtató volt Gemma szülésvideója, mert valódi képet festett arról, hogy mire kell számítania egy szülésre készülő nőnek. A szándék mindenképpen dicséretes, ám sokakat megosztott az a tény, hogy a méltóságteljesnek semmiképpen sem nevezhető részletek is a filmben maradtak. Főleg azokat sokkolta a videó, akik még a beállított képeiket is retusálják.

Édesanya, aki az egész internettel megosztotta a szülésétGemma (balra) és Emily gyermekeikkel
Fotó: Lucy Ray

A YouTube-on a 39 perces videót már közel húszezren látták.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top