Család

Mit jelent férfinyelven? 11 őrjítő mondat és a jelentésük

Ha eleged van abból, hogy állandóan a férfiak kétértelmű mondatain agyalgatsz, akkor itt egy kis segítség. Lerántjuk a leplet néhány idegtépő tételmondat jelentéséről.

“Az a baj, hogy te még túl fiatal vagy, én meg már komolyabb kapcsolatot szeretnék” – ez volt a legátlátszóbb mondat, amit férfi valaha mondott nekem, ráadásul úgy, hogy akkor már három éve együtt voltunk, ami azért a kapcsolatunk komolyságáról is elmond valamit. Az igazság: az illető megismerkedett valakivel, aki úgy vonzotta, mint a patkómágnes, és történetesen idősebb volt nálam pár évvel. A pasi szép csendben, balhé nélkül akart lelépni. Én meg hagytam. Pár nap után aztán jött a telefonhívás, hogy ne haragudjak, nem tudja, mi ütött belé, én vagyok álmai nője, satöbbi, satöbbi. A tényállás: a csaj egyszer lefeküdt vele, és másnap ki is tette a szűrét.

Kibékültünk, mivel imádtam, akár egy istent, de a kapcsolatunk sorsát megpecsételte az ügy. Még pár hónapig éltünk se vele, se nélküle kapcsolatban, aztán összeszedtem magam, és végleg elköszöntem tőle. Két dolgot tanultam a dologból: egyrészt azt, hogy sok mindent meg tudok bocsátani, de a megcsalás kívül esik ezen a halmazon. Másrészt pedig, hogy a férfiak sokszor nem szeretik felvállalni a necces döntéseiket. Inkább próbálnak elsiklani, mint egy hal, mint hogy beleálljanak egy kínos beszélgetésbe. A kivételt természetesen tisztelet illeti, de lássuk be, a pasiknak elképesztő kommunikációs eszközeik  vannak arra, hogy a “nem” szót, vagy más, potenciálisan fájdalmas vagy kellemetlen üzenetet kifejezésre juttassanak. Helyette inkább talányos kijelentéseket tesznek, amiken aztán mi, nők képesek vagyunk végtelen ideig agyalni. Következzék most 11 olyan mondat, amitől garantáltan égnek áll minden csaj haja.

 

Olvass még párkapcsolat témában az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top